Seconds Away

Luovaa tiedonkäsittelyä ja lujaa tiimityötä lyhyessä ajassa

45 minuuttia - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Seconds Away on vaikuttava tiimiaktiviteetti, joka saa tiimit toimimaan vauhdilla ja kehittää myyntitaitoja tehokkaasti. Tiimienhän tulisi muistaa työnantajansa arvot helposti, mutta onnistuuko se myös solakassa 15-sekunnin aikaikkunassa? Kello käy, ajatukset tikittävät ja vauhti kasvaa hyväntuulisessa business-pelissä, joka haastaa osallistujat nopeaan päätöksentekoon. Pelin kysymykset on räätälöity yrityksesi toiminnan mukaisesti, sekä pelimateriaalit että tablettipohjainen pelisovellus suunnitellaan tiimisi tarpeisiin ja tapahtumasi tavoitteisiin sopiviksi. Seconds Away kehittää tiimejäsi kirjaimellisesti sekunneissa, se tehostaa erinomaisesti perehdytysohjelmia sekä sitouttaa henkilöstöä yritykseen. Pelin kautta voidaan tutustua lähemmin yrityksenne kulttuuriin, prosesseihinne sekä työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden periaatteisiin juuri teidän yrityksenne tavalla.

Aktiviteettiin voidaan myös lisätä hyvinvointiteemainen osuus, joka sisältää energiatasoa nostattavia fyysisiä tehtäviä, jotka saavat osallistujat liikkumaan. Tehtävät on suunniteltu sopiviksi jokaiselle kuntotasolle ja ne virkistävät loistavasti kokouspäiviä.

Hyötyä ja tuloksia

Koulutuksen pitäisi olla hauskaa, hyödyllistä ja sopivan haastavaa, jotta se tempaiseen mukaansa ja on tuloksellista. Seconds Away on joustava ja hyvin mukautuva oppimisalusta, joka saa tiimit kiinnostumaan organisaatiollesi tärkeistä aiheista pelillistetyn ohjelman ansiosta. Aktiviteetti lujittaa tiimihenkeä, auttaa muistamaan koulutuksen sisällön helposti elämyksellisyyden kautta ja tuo virtaa kokouspäiviin. Tämä business-peli on suunniteltu niin, että tiimien tehokas kommunikaatio ja nopea päätöksentekokyky kehittyy kuin itsestään. Aktiviteetti tempaisee jokaisen mukaansa ja havainnollistaa hienosti, miten erilaisuudet ja eri kyvyt tiimeissä ovat koko tiimin yhteinen vahvuus. Pelialusta tarjoaa tiimeille jotain täysin uutta, ainutlaatuisia yhteisiä kokemuksia ja yhteisiä elämyksiä, joita muistellaan pitkään.

Pyydä tarjous