Täyttä Vauhtia - Riksakyydillä

Sunnittele, rakenna ja kisaa - riksalla!

1 - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
20 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Joukkueiden tulee selviytyä inspiroivasta tehtävästä, jossa luovuus ja viestintätaidot yhdistyvät. Täyttä vauhtia riksakyydillä! testaa viestintätaitoja, yhteistyökykyä ja luovuutta - taitoja tarvitaan, että täysikokoinen riksa saadaan valmiiksi annetussa ajassa toinen toisiaan vastaan kilpaillen. Joukkueet toimivat annettujen suunnitelmien ja osien mukaisesti kooten mahtavan kartonkiriksan, joka koristellaan Bollywood-Blingillä! Tehtävä päätyy kilpa-ajoon, jossa joukkueiden riksat kilpailevat nopeudessa ja tarkkuudessa. Hauska kokemus saa osallistujista parhaat kyvyt esiin. Tässä tarvitaan nerokkuutta, yhteistyökykyä ja hyväntahtoista kilpailuhenkeä.

Hyötyä ja tuloksia

Jotta litteästä materiaalipakkauksesta saadaan aikaiseksi riksa, tarvitaan tiimityötä, neuvokkuutta ja erinomaisia kommunikaatiotaitoja. Kun lopputuloksesta on selkeä kuva ja tiimeistä muodostetaan alaryhmiä, jotka työskentelevät yhtä aikaa, tämä monimutkainen projekti voidaan jakaa osiin, jotta koko tiimi työskentelee tehokkaasti projektin loppuunsaattamiseksi. Lisäksi riksan koristeluun tarvitaan runsaasti luovuutta. Lopuksi tehokas strateginen suunnittelu ja roolien jako johtavat onnistuneeseen kisaan.

Asiakkailta kuultua

Haluaisin kiittää nautinnollisesta ja kiinnostavasta viikonlopusta. Kaikista niistä tapahtumista, joihin olen osallistunut, tämä oli yksi parhaista.

Barclays Capital

Pyydä tarjous