Pasaatituulet ja kapteenin koukut

Neuvottelu-ja kaupankäyntitaidot ovat nyt valttia

1 - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen
24 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Joukkueiden tehtävänä on toimia miehistönä kaapparilaivalleen, joka saapuu satamaan lastattuna kaupattavaksi tarkoitetuilla saaliilla.

Tavoitteena on kartuttaa aarretta rakentamalla suhteita muihin kauppiaisiin satamassa ja samalla juonia heiltä tärkeää markkinatietoa. Pasaatituulet on uskomattoman monipuolinen tehtävä; se kiinnostaa osallistujia ja luo melkoisen latautuneen ilmapiirin.

Merirosvomiekat, silmälaput ja huivit lisäävät hauskuutta, mutta tässä on kyse paljon muustakin! Tehtävän ytimenä on rakentaa luottamusta asiakkaisiin ja avain menestykseen on joukkueiden kyvyssä hallita tätä.

Hyötyä ja tuloksia

Muutoksenhallinta ja tehokas neuvottelu ovat tämän nopeatahtisen bisnessimulaation ydintä.

Jatkuva virta projektibriefejä vaatii nopeaa tietoa eri lahjakkuuksista. Osallistujien on koko ajan tarkkailtava investoinnin tuottoprosenttia, samalla kun he luovat luottamuksellisia menestykseen johtavia suhteita. Laadun tulokset liikkuvat tehokkaan neuvottelun ja markkinoille pääsyn nopeuden välisessä tasapainossa.

Asiakkailta kuultua

Olipa hauska liike-elämän simulaatio. Meistä oli mahtavaa pukeutua, tinkiä ja neuvotella, se oli todella hauskaa ja saimme irti monia asioita aktiviteetin aikana, joista voimme jatkaa keskustelua yhdessä.

Konica Minolta

Pyydä tarjous