Multimeditointi

Meditatiivinen kokemus eri aisteille

30 - 40 minuuttia
Sisällä
Yhteistyötä korostava
3 - 100

Aktiviteetin kuvaus

Menestyvät ihmiset ovat sukupolvien ajan osanneet tyhjentää ajatuksensa ja keskittyä edessä olevaan tehtävään. Saamme yleisösi samaan olotilaan Multimeditointi-tehtävän avulla. Se on 25 minuuttia kestävä interaktiivinen audiovisuaalinen rentoutuskokemus, joka käyttää moniaistisia meditaatiotekniikoita.

 

Hyötyä ja tuloksia

Multimeditointi on tehokas tapa varmistaa, että 100 % osallistujista saadaan vastaanottavaisimmiksi tapahtumasi keskeisimmille sisällöille ja viesteille.  On ihan tuttua, että kokouksiin ja konferensseihin tulevien osallistujien ajatukset ovat vielä työasioiden ja henkilökohtaisen elämän hälinän täyttämiä, puhumattakaan loputtomasta tietotulvasta, uutisvyörystä ja mainoksista. Ennen kuin yleisösi pystyy keskittymään asiaan, ajattelemaan selkeästi ja ottamaan vastaan ydinviestit, heidän pitää rentoutua ja tyhjentää ajatuksensa ylimääräisestä.  Multimeditointi on vastaus tähän.

Asiakkailta kuultua

Rentouttava ja mietiskelemään saava kokemus. Sai kaikki keskittymään uudelleen ja ottamaan konferenssista irti mahdollisimman paljon. Huomattavasti tehokkaampi kuin mitä alkuun odotimme.

Young Entrepreneurs' Organization (YEO)

Pyydä tarjous