Multimeditointi

Meditatiivinen kokemus eri aisteille

30 - 40 minuuttia
Sisällä
Yhteistyötä korostava
3 - 100

Ohjelman kuvaus

Menestyvät ihmiset ovat sukupolvien ajan osanneet tyhjentää ajatuksensa ja keskittyä edessä olevaan tehtävään. Saamme yleisösi samaan olotilaan Multimeditointi-tehtävän avulla. Se on 25 minuuttia kestävä interaktiivinen audiovisuaalinen rentoutuskokemus, joka käyttää moniaistisia meditaatiotekniikoita.

 

Hyötyä ja tuloksia

Multimeditointi on tehokas tapa varmistaa, että 100 % osallistujista saadaan vastaanottavaisimmiksi tapahtumasi keskeisimmille sisällöille ja viesteille.  On ihan tuttua, että kokouksiin ja konferensseihin tulevien osallistujien ajatukset ovat vielä työasioiden ja henkilökohtaisen elämän hälinän täyttämiä, puhumattakaan loputtomasta tietotulvasta, uutisvyörystä ja mainoksista. Ennen kuin yleisösi pystyy keskittymään asiaan, ajattelemaan selkeästi ja ottamaan vastaan ydinviestit, heidän pitää rentoutua ja tyhjentää ajatuksensa ylimääräisestä.  Multimeditointi on vastaus tähän.

Remote Team Activity

Online-tiimiaktiviteetti

Voit toteuttaa tämän aktiviteetin mainiosti myös online-versiona. Aktiviteetin avulla pidät etätyöntekijäsi motivoituneina, edistät tiimiesi vuorovaikutusta ja ylläpidät taistelutahtoa haastavimpinakin aikoin. Hyödyntäen valitsemiasi etäkokousmuotoja apunasi ovat kokeneet tapahtumanvetäjämme ohjeistuksesta loppuhuipennukseen asti. Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme, miten tämäkin aktiviteetti voidaan toteuttaa etänä, tavoitteisiisi sovittaen.

Pyydä tarjous