Royal Bank of Scotlandin mindfulness-kokemus

Julkaistu 17.5.2018

Royal Bank of Scotland etsi konferenssiinsa ohjelmanumeroa, joka keskittyisi stressin vähentämiseen ja hallintaan. Ryhmäyttämisaktiviteettia, joka loisi myönteistä asennetta, keskittyisi mieleen ja antaisi innoitusta. He toivoivat valitun ryhmäyttämisohjelman myös olevan yhteinen kokemus, joka yhdistäisi ryhmää. Multimeditointi oli ihanteellinen valinta.

Multimeditointi on 30 minuutin meditaatio-ohjelma, jonka Catalyst Global on suunnitellut yhteistyössä alan johtavien tekijöiden Wellmind Median kanssa.

Mitä kyseisenä päivänä tapahtui?

Birminghamin kansainvälisessä konferenssikeskuksessa Royal Bank of Scotlandin yrityspuolen pankkitoiminnan johtajat kävelivät pimennettyyn konferenssisaliin, jossa suurella näytöllä pyöri näytteitä erilaisista meditaatiomatkoista. Kun kaikki olivat istuutuneet ja videomateriaali pysäytetty, ryhmää ohjattiin erilaisiin lempeisiin, hauskoihin venytysharjoituksiin.

Tämän jälkeen osanottajia pyydettiin ottamaan käteensä loistavat äänestystikut. Kaikkien huomio kiinnittyi näytölle, jonka kautta ryhmälle esiteltiin 16 meditaatiokohdetta, joista he saivat valita vain yhden. Osanottajat valitsivat yksimielisesti Mountain Refuge -ohjelman, joka on suunniteltu oman motivaation kasvattamiseen.

meditainment royal bank of scotland

Meditaation aikana osanottajia pyydettiin sulkemaan silmät ja istumaan tuoleissaan rennosti. Rentouttavat meditaatioääninauha täytti huoneen osanottajien asettuessa nauttimaan kokemuksesta. Ääninauhan hiljaisina hetkinä huone oli täysin äänetön.

Multimeditointi-aktiviteetin päätyttyä ihmiset juttelivat avoimesti lähellään olevien ihmisten kanssa tästä yhteisestä kokemuksesta rentoutuneina ja tietoisesti läsnäolevina. Osanottajat olivat virkistäytyneitä ja valmiita osallistumaan konferenssin tulevaan ohjelmaan täysillä.

Kaikki Case-esimerkit