Liikemerkkinä

Hyvin inhimillinen versio yrityksesi liikemerkistä

30 minuuttia - 1 tunti
Ulkona
Yhteistyötä korostava
20 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Henkilöstö tiedostaa roolinsa tärkeänä osana organisaatiotasi, kun yrityksesi logo rakennetaan isossa koossa.

Tehtävänä on luoda jättikokoinen versio yrityksen nimestä tai logosta käyttäen kehoja kirjaimina. Logon rakentamisen aikana saadaan myös sopivasti hauskaa liikuntaa osallistujien tehdessä meksikolaisia aaltoja ja tanssahdellessa paikoillaan. Kun kaikki on valmista, luomus valokuvataan ja  filmataan yläpuolelta kuvauskopterilla. Näin saadaan vaikuttava ja pysyvä muisto hetkestä, jolloin henkilöstö otti kirjaimellisesti paikkansa!

Liikemerkkinä-toteuksia on hyödynnetty jopa kansainvälisissä mainoskampanjoissa. Catalyst on toteuttanut vuosien varrella lukuisia Liikemerkkinä-kuvauksia mm. British Airwaysille, Land Roverille ja Halifaxille.

Hyötyä ja tuloksia

Ihmispääoma on elintärkeässä roolissa organisaation uudistumiselle. Jokaisella yksilöllä on oleellinen rooli yrityksen toiminnassa, siinä millaiseksi yritys mielletään ja miten menestyneeksi se voikaan lopulta tulla.  Hauskan ja käytännöllisen tiiminrakennusaktiviteetin avulla osallistujille muistutetaan heidän ainutlaatuisesta roolistaan yrityksen rakenteen kokonaiskuvassa ja jokaisen yksilön merkityksestä.

Asiakkailta kuultua

Ainutlaatuinen tapa, jolla aktiviteetti toteutettiin oli todellinen yllätys. Kaikki olivat mukana ja lopputulos oli fantastinen. Kiitos vielä kerran, suosittelen tätä ryhmäyttämisaktiviteettia vahvasti.

Immunex Corporation

Pyydä tarjous