Go Engage

Pelillistä seuraava konferenssinne

30 minuuttia - 3 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
1 - 2000

Aktiviteetin kuvaus

Go Engage! tempaa osallistujat mukaan hauskaan ja energisoivaan mittelöön mitä erilaisimmissa table top -haastetehtävissä. Aktiviteetin avulla keräät myös palautteet ja osallistujien kontribuutiot valitsemiisi aihealueisiin.

Kisaa käydään tableteilla, josta tiimit valitsevat strategiansa mukaisesti mitä erilaisimmista quiz-tehtävistä, kryptisistä vinkeistä sekä valo- ja videokuvaushaasteista tavoitteenaan kerätä mahdollisimman paljon pisteitä annettujen aikarajojen puitteissa.

Tehtäväsisällöt, teemat ja ulkoasut on räätälöitävissä toiveidesi ja tapahtumalle asettamiesi koulutuksellisten ja viestinnällisten tavoitteiden mukaisesti. Mukaan voidaan liittää myös hyväntekeväisyyselementtejä, jotka kannustavat tiimejä maksimoimaan pisteensä ei pelkästään voittaakseen vaan myös hyvää tehdäkseen. Aktiviteetti voidaan myös yhdistää ulkona suoritettaviin osuuksiin, jolloin pystytään hyödyntämään myös sovelluksen GPS-paikannusominaisuuksia

Hyötyä ja tuloksia

Käytettiin sitä sitten tietojen keräämiseen, tietojen esittämiseen tai verkostoitumisen rohkaisemiseen, Go Engagen tuttu pelillistetty alusta edistää yhteistyötä ja saa aikaan kommunikaatiota ja keskustelua kutsuvalla ja mukaansatempaavalla tavalla. Se lisää tietämystä, parantaa suhteita ja täten vaikuttaa myönteisesti työpaikan ilmapiiriin. Go Engage motivoi työntekijöitä luomalla tasavertaisen pelikentän, jossa kaikki voivat vapaasti tuoda ideoitaan ja mielipiteitään esiin, mikä motivoi heitä tarttumaan uusiin haasteisiin.

Asiakkailta kuultua

Visa oli erinomainen tapa pitää osallistujat innostuneesti mukana samalla, kun odottelimme gaalapäivällisen alkua. He saivat mahdollisuuden haastaa itsensä tietämyksensä suhteen samalla, kun he loivat suhteita muihin osallistujiin vastatessaan visaan yhtenä tiiminä.

James Dunn, Director of Business Development
The British Chamber of Commerce Shanghai

Pyydä tarjous