Food Truck Challenge

Visualisoinnista toteutukseen!

2 - 3 tuntia
Ulkona
Kilpailuhenkinen
16 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Jokaiselle tiimille kerrotaan ruokarekan keskeinen ruoka-aines, sijainti, asiakaskunnan tyyppi sekä aukioloaika. Näiden tietojen pohjalta tiimin pitää pohtia liiketoimintaa joka kannalta, mukaan lukien tuotemerkkiä, bravuuriruokaa, lisukkeita, ruoan esillelaittoa sekä hinnoittelua. Suunnitteluaika alkaa, jolloin tiimit kehittävät strategioita, ideoivat ja jakavat vastuita. Tämän jälkeen ruvetaan tositoimiin, sillä ihka oikean ruokarekan luominen alkaa. Aika loppuu! Tiimit esittelevät bravuuriruokansa Master Chefille. Tällä välin tuomaristo tekee päätöksen siitä, mikä ehdokkaista on paras ruokarekkayritys.

Hyötyä ja tuloksia

Ruokarekka on yhteistyötä vaativa aktiviteetti, joka auttaa työntekijöitä oppimaan työskentelemään tiiminä ja tehostaa tiimin kommunikointia ja ajanhallintaa. Suoritettavien tehtävien määrä ja vaihtelevuus rohkaisee osallistujia ymmärtämään suunnittelun ja organisoinnin tärkeyden. Se auttaa yksilöitä tunnistamaan vahvuuksiaan ja ottamaan vastuuta heille annetuista tehtävistä, kun he tietävät, kuinka tärkeä heidän roolinsa on kokonaistehtävän kannalta.

Asiakkailta kuultua

Ruokarekka onnistui erinomaisesti. Kaikki olivat mukana koko aktiviteetin ajan. Tiimit kertoivat, että hyvien toimintatapojen jakaminen ja innovatiivinen ajattelu aktiviteetin aikana auttoivat heitä suoriutumaan paremmin.

Dunnhumby

Pyydä tarjous