Ääntä Peliin!

Pistä pystyyn futismatsin tiivis tunnelma!

10 - 30 minuuttia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
30 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Pelin Huumaa on hauska, joustava ja piristävä ohjelma, jossa osallistujat haastetaan luomaan oma ääniraita ison pelin toimintakollaasin taustalle.

Ryhmä jaetaan kahteen joukkueeseen: punaisiin ja sinisiin. Heitä johtaa ”valmentaja”, joka jalkapallo-videoklippien kautta johdattaa kuulemaan määriteltyjä ääniä. Yleisö on vastuussa tuottamaan nämä uudelleen, mikä tärkeintä, harmoniassa tiimin kesken.

Sekä sanallisia että fyysisiä tekoja tarvitaan tuottamaan pelissä tärkeitä ääniä: aloitusvihellys, pallon potkaisemisesta tuleva ääni, “Ooo” kun pallo menee ohi, pallon läiskäys pelaajan rintaan, tömähdys pallon osuessa tolppaan ja tietysti kiihkeä maalihuuto “Goaaaaal”, kun pallo osuu maaliverkkoon.

Tehtävä kehittyy, kun jokainen joukkue saa yhä enemmän ääniä tuotettavakseen pelin tiimellykseen, mukaan luettuina kiihkeät kannustuslaulut. Jokainen tapahtuma harjoitellaan ohjatusti valmentajan kanssa.

Pelin huumaa koetaan siinä vaiheessa, kun peli huipentuu rangaistuspotkukilpailuun. Voittoisaa joukkuetta juhlitaan tekemällä aaltoja huoneen poikki.

Nopea, fyysinen ja erittäin viihdyttävä Pelin huumaa on suunniteltu kiinnostavaksi, energiaa antavaksi ja kohottavaksi kokemukseksi ja se taatusti tuo hymyn jokaisen kasvoille.

Hyötyä ja tuloksia

Nopea, fyysinen ja erittäin viihdyttävä Ääntä peliin on suunniteltu innostamaan osanottajia ja saamaan heidät hymyilemään. Ääntä peliin stimuloi luovuutta ja spontaaniutta. Tämä ilmapiiriä ihanasti parantava ja ikimuistoinen yhteinen kokemus rohkaisee kaikkia osallistumaan täysillä, ja tapahtumasta puhutaan vielä pitkään tulevaisuudessakin.

Request a Quote