VR – Whodunit?

Monen pelaajan CSI-tiimikokemus virtuaalitodellisuudessa

1 - 1.5 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Tapahtumapaikkana on The Grange, männävuoden kuuluisa elegantti hotelli. Rikkaiden ja kuuluisien oleskelupaikka. On tapahtunut murha. Tiiminjäsenenne ovat etsiviä. Pystyttekö selvittämään, missä murha tapahtui? Miten heidät tapettiin? Mikä oli motiivi, ja kuka lopulta oli murhaaja?

Tässä aikaa vastaan käytävässä kisassa tiimin jäsenet käyvät vuorotellen virtuaalimaailmassa ja kertovat näkemästään tiimilleen. Tosimaailmassa olevien tiimin jäsenten on käytettävä virtuaalivihjeitä ja yhdistettävä ne käytettävissään olevian vihjeiden kanssa tiimityötä ja nokkelaa luovaa ajattelua hyödyntäen. Tavoitteena tietenkin pystyä ratkaisemaan mysteeri ennen muita tiimejä - tosin sama tehtävä on kilpailevillakin joukkueilla!

Hyötyä ja tuloksia

CSI Whodunnit? on monen pelaajan virtuaalitodellisuuteen sijoittuva peli, joka vaatii onnistuakseen tiimityötä ja aktiivista kommunikaatiota. Jokaisen osallistujan käydessä vuorollaan virtuaalimaailmassa, heidän on oltava tarkkaavaisia ja annettava oleellisia tietoja eteenpäin selkeästi. Tosimaailmassa olevien aktiivinen kuuntelu ja oikeiden kysymysten esittäminen saatavilla olevien tietojen perusteella johtaa onnistumiseen. Kun vastassa on valtavasti tietoa, osallistujien on keskityttävä sillä hetkellä käsiteltäviin kysymyksiin ja opittava tunnistamaan, mikä on oleellista. Pelin edetessä saavutetaan prosessikehitystä, sillä tiimin jäsenet oppivat tekemään yhteistyötä tehokkaasti loogista päättelyä käyttäen ja tiimi tulee lopulta johtopäätökseen, joka pohjautuu niin logiikkaan kuin yhteisymmärrykseen. Kilpaileminen muita tiimejä vastaan kasvattaa ryhmähenkeä ja rohkaisee kaikkia osallistujia olemaan täysillä mukana ja pyrkimään erinomaiseen suoritukseen tiimin hyväksi.

Pyydä tarjous