Taiteilua Raiteilla

Junaile ja kisaile vaikka keskellä konferenssia!

30 minuuttia - 1 tunti
Sisällä ja ulkona
Yhteistyötä korostava
10 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Toisinaan yksinkertaisimmatkin oivallukset ovat tehokkaimpia

Väki jaetaan joukkueisiin, jotka kukin rakentavat käytettävissä olevista materiaaleista mutkittelevan junaradan pärjätäkseen muita tiimejä vastaan ajanhallinnassa, ongelmanratkaisussa ja kommunikaatiossa.

Harjoituskierroksen jälkeen tiimit kisaavat aikaa ja toisiaan vastaan yhdessätuumin, ajatuksiaan ja liikkeitään synkronoiden.  Aktiviteetin avulla edistetään koko joukkoa tärkeitä tiimitaitoja niin yksilö- kuin ryhmätasolla. Lopuksi harjoitus haastaa kaikki osallistujat yhteiseen toimintaan koko porukalla.

Taiteilua raiteilla sopii erinomaisesti kokouksen tai tapahtuman energisoivaksi oheisohjelmaksi, jossa yhdistyvät sekä huvi että hyöty. Taiteille raiteilla on omiaan murtamaan jään, pistämään vauhtia porukoihin ja inspiroimaan tapahtumaa kirjaimellisesti ”oikeille raiteilleen”!

Hyötyä ja tuloksia

Taiteilua raiteilla yhdistää yhdessätekemisen riemua reipashenkiseen kisailuun ja luovaan, nopeaan ongelmanratkaisuun. Aktiviteetissa luodaan olosuhteet, joissa jokainen tiiminjäsen kehittää omaa aikaansaannoksiaan yhdessä kollegojensa kanssa pyrkien samalla pysymään kilpailijoiden edellä.

Asiakkailta kuultua

Ajan aiheuttama paine sai kaikki ajattelemaan ripeästi, kommunikoimaan tarkoituksenmukaisesti ja työskentelemään yhdessä tiiminä. Saimme monet hyvät naurut!

Tesco

Pyydä tarjous