Taiteen Tuumailua

Taiteen avulla oppimisesta luomukseen

1.5 - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Yhteistyötä korostava
4 - 200

Aktiviteetin kuvaus

Tiimeille annetaan kolmiulotteinen esine, joka toimii heidän maalausalustanaan, sekä mustaa, valkoista ja päävärien sävyisiä maaleja. Harjoitus alkaa perehtymisellä taidetyylien perustietoihin, kontrastin käsitteisiin ja väriopin perusteisiin. Tiimeille kerrotaan värien sekä tunteiden ja tunnetilojen välisestä yhteydestä. Oppimansa pohjalta tiimit valitsevat asiakasprofiilin ja määrittelevät sen, miten profiili esitetään väreinä. He valitsevat soveltuvan taidetyylin, piirtävät luonnoksen ja maalavat taideteoksensa. Kun teokset ovat valmiit, osanottajat kiertelevät tutkiskelemassa taideteoksia keskustellen profiloidun asiakkaan ominaisuuksista.

Hyötyä ja tuloksia

Think Art -aktiviteetissa osanottajat oppivat värien ja tunteiden välisestä suhteesta. Asiakasprofilointia käsitellään kepeällä ja keskustelua herättävällä tavalla. Luovuus pääsee valloilleen, kun asiakasprofiili esitetään taiteen muodossa. Jotta tiimin työskentely on menestyksekästä, yksilöiden on kuunneltava toisiaan, kunnioitettava eriäviä mielipiteitä ja päästävä yhteisymmärrykseen rajoitetun ajan puitteissa.

Asiakkailta kuultua

Tämän aktiviteetti oli mahtava kokemus! Erittäin rento ja kiehtova, tapa ymmärtää taidetta paremmin sekä sitä, mitä taideteoksen luominen tarkoittaa, mutta myös erittäin hyvä tapa oppia tuntemaan työkaverit paremmin ja luoda jotain mahtavaa yhdessä.

Pyydä tarjous