Projekti Feeniks - Ylös Tuhkasta!

Hybridiaktiviteetti, joka tempaa virtuaali- ja live-tiimit mukaansa yhteiseen projektiin

1 - 1.5 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Projekti Feeniks on hybriditapahtuma, joka tarjoaa paikan päällä toimiville osallistujille tilaisuuden toimia yhdessä etä- tai kotitoimistoistaan käsin työskentelevien kollegoiden kanssa.

Tiimit saavat tehtäväkseen löytää ja ratkaista rastipisteiden haastetehtäviä hankkiakseen 12 kultaista sulkaa ja paljastaakseen samalla maagisen Feeniks-linnun sijainnin. Paikan päällä toimivat osallistujat ottavat Jahtaajien roolin ja heidän tehtävänään on suunnistaa kaupunkisuunnistussovelluksen opastamina. Etänä osallistuvat puolestaan ovat Keräilijöitä, jotka kokoavat ja analysoivat informaatiota yhteisen päätöksenteon tueksi.

Onnistumisten kautta johtolangat aukeavat, mutta satunnaiset takaiskut saattavat vaatia resurssien uudelleen kohdentamista. Vain saumattomalla yhteistyöllä tiimit saavuttavat määränpäänsä ja varmistavat pistesaaliinsa. Ketterimmät, muuttuviin olosuhteisiin nopeasti mukautuvat ja kommunikaatiokykyiset ovat tilanteesta ja roolista riippumatta etusijalla, kun paikkoja palkintopallilla jaetaan!

Hyötyä ja tuloksia

Projekti Feeniks on hauska ja mukaansa tempaava tiimiaktiviteetti. Parhaaseen lopputulokseen päästäkseen joukkueiden tulee kehittää ketterä yhteistyöstrategia, joka hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti niin fyysistä kuin virtuaalistakin osaa tiimeistään. Tiimidynamiikkaa ja toimivaa roolijakoa kysytään haettaessa ja jaettaessa tietoa.

Aikaa on rajallisesti. Pistesaaliin maksimointi ilman arvokkaiden kultasulkien menetystä vaatii tiimeiltä selkeää kommunikaatiota ja yhteistyötä. Projekti Feeniks on oiva tapahtumaratkaisu silloin kun on paikallaan saattaa jälleen kiinteämmin yhteen työyhteisön jäsenet, jotka toimivat useasta sijainnista käsin.

Pyydä tarjous