Makkaramestarit

(Ei saatavilla Suomessa)

1 - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
10 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Gourmet-maailmassa makkara on noussut aivan uuteen arvostukseensa, vaatimattomista lähtökohdista on päästy kunniakkaaseen asemaan aina maailman parhaita ravintoloita myöten. Monet makkarat tehdään paikallisista raaka-aineista, minkä ansiosta eri maiden makkaroissa on suuria eroavaisuuksia, ja niitä viedään myös ulkomaille.

Makkaramestarit luo siltaa ihmisten välillä tavalla, joka ei ole mahdollista tavanomaisessa työpajassa. Se, että joukkueen sisällä jaetaan velvollisuudet, ja edellytetään yhteistyötä ja koordinointia, toimii joukkueen eduksi. Joukkueen jäsenet ottavat erilaisia rooleja: ongelmanratkaisija, suunnitelman toteuttaja, aikaa seuraava, suunnittelija, koordinaattori ja markkinoija.

Joukkueet luovat käsin artesaanimakkaran, joka kypsennettynä vakuuttaa tuomarit siitä, että se vastaa annetun maantieteellisen kohteen makuja.  Mikä joukkue voittaa ”Vuoden makkaramestari” –palkinnon kulinaarisella luomuksellaan?

Kun vaihtoehtoja on niin paljon, ei kukaan lähde nälkäisenä! Nautittiinpa makkaran kanssa sitten tyylikäs drinkki tai huurteinen olut, nämä gourmet-luomukset varmistavat rennon ilmapiirin, jossa kaikilla on mahdollisuus jutella muiden kanssa ja juhlistaa kulinaarista luovuuttaan.

Tämän jännittävän tehtävän tulokset ovat käsin kosketeltavia. Autenttiset tehtävät saavat aikaan aitoa dynamiikkaa ja toimintaa, ja positiivisen lopputuloksen. Näitä unohtumattomia yhteisten kokemusten hetkiä jaetaan varmasti tulevaisuudessa eri keskusteluissa.

Hyötyä ja tuloksia

Makkaramestarit tarjoaa valikoiman innovatiivisia ja räätälöityjä tiimiaktiviteetteja kaikille osanottajille. Siinä korostuvat yksilön osallistumisen ja tiimin yhteistyön edut samalla, kun tehtäviin yhdistyy yrityskohtaisia tavoitteita ja organisaation arvoja. Makkaramestarit on hauska ja ikimuistoinen tapa luoda arvoa innoittavan yhteisyyden kautta.

Asiakkailta kuultua

Kaikilla oli tänään hauskaa makkaroita valmistettaessa ja tietenkin myös niitä syödessä! Mahtava yhteinen kokemus yhdessä työskentelystä. Samalla paljastui myös muutama piilokokki.

The Marketing Store Worldwide

Pyydä tarjous