Luota tai luovuta

Lentokenttäteemaan rakennettu yrityspeli

1 - 3 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Luota tai luovuta on koukuttava aktiviteetti, joka sijoittuu kansainvälisen lentokentän tullialueelle. Paikalla ovat tulliviranomaiset, saapuvat matkustajat ja salakuljetettavaa tavaraa (dvd-levyjä, rahaa jne).

Osallistujia johdatellaan hauskojen kokeellisten aktiviteettien kautta omaksumaan kasvojen ilmeiden, kehon kielen sekä puheen ja silmien yhteneväisyyden arvioinnin merkitystä suhteessa luottamukseen ja pettämiseen.

Sen jälkeen taitoja koetellaan, kun osallistujille annetaan esimerkiksi saapuvan matkustajan rooli, tai tullivirkailijan, joka yrittää havaita salakuljetettavia tavaroita.

Harjoitusta tarkastellaan bisneskontekstiin siirretyn sisällön avulla.

Miksi Luota tai luovuta?

Kyky tunnistaa sekä totuus että valhe auttaa rakentamaan parempia bisnessuhteita, jotka perustuvat luottamukseen. Se auttaa mitä tahansa päätöksentekoprosessia, jossa on mukana muita ihmisiä, ja luo kilpailuetua liiketoiminnassa.

Tämä hienostunut bisnessimulaatio luo pohjaa luottamuksen ymmärtämiseen, mikä on perustavaa laatua oleva tekijä yrityksen sosiaalisen vastuun kannalta.

Rohkaise henkilöstöä parempaan kommunikaatioon Luota tai luovuta -tehtävän avulla!

Hyötyä ja tuloksia

Kun henkilöstö saa tekniikkaa ja taitoja totuuden paljastamiseen, se lisää yhteisymmärrystä ja tekee heistä parempia viestijöitä. Tylsiä luentoja ei ole luvassa! Luota tai luovuta on käytännöllinen aktiviteetti hauskassa ympäristössä. Ainutlaatuinen ohjelma on täynnä opittavaa. Se mahdollistaa paremman luottamuksen rakentamisen ja tehokkaammat liikesuhteet.

Asiakkailta kuultua

Luota tai Luovuta oli myyntihenkilökunnallemme uskomattoman tehokas kokemuksellinen tapa oppia ja kehittää NLP-taitoja. Näiden taitojen oppiminen on todellakin antanut meille etulyöntiasemaa.

Accenture

Pyydä tarjous