Leadership Stories

Business-peli, joka nostaa johtamistaidot uudelle tasolle

3 - 8 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
18 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Leadership Stories kehittää johtamistaitoja tehokkaasti tarinallistettujen haasteiden kautta. Tässä aktiviteetissa osallistujat laittavat kaikki johtamistaitonsa peliin ja kääntävät heille heitetyt haasteet menestystarinoiksi. Pelaajat kokeilevat rohkeasti erilaisia johtamistyylejä ja huomaavat niiden seuraukset, turvallisessa testiympäristössä.

Jokainen osallistuja saa oman johtaja-avattaren, joka kerää pelissä pisteitä onnistuneilla valinnoillaan. Avattaret testaavat erilaisia johtamistyylejä 12 haastetarinassa, kuten kitkattoman täyskäännöksen johtamisessa toimintaympäristön äkillisessä muutoksessa, laskevan liikevaihtokäyrän luotsaamisessa kohti korkeuksia, kielimuurin kaatamisessa tai organisaatiomuutoksen moukaroimisessa menestykseksi. Onko johtajan paras näyttää esimerkkiä, voittaako valmentava ote vai päteekö management by periksiantamattomuus? Haasteissa osallistujat kohtaavat johtamiskykyjä kysyvät kiperät tilanteet ja oivaltavat parhaat tulokset tuovat toimintatavat.

Leadership Stories nostaa johtamistaidot uudelle tasolle tarjoamalla turvallisen ympäristön, jossa kiperiä tilanteita ja johtajan ratkaisujen hyötyjä on mahdollista analysoida objektiivisesti; osallistujat saavat haastetarinoista uusia näkökulmia ja vahvistavat johtajuuttaan sekä toimintaansa johtamisen kaikissa käänteissä.

Heittäydy aktiviteetin johtamishaasteisiin, testaa toimintakykysi paineen alla, kun kaikkien katseet kohdistuvat sinuun! Kello käy, oletko valmis astumaan kaikkien aikojen johtajuuden testiradalle?

Hyötyä ja tuloksia

Nyt teillä on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää johtajuustaitoja ja terästää johtamistyylejä todellisia tilanteita simuloivassa business-pelissä. Leadership Stories havainnollistaa upeasti, miten erilaiset päätökset vaikuttavat tiimin henkeen ja organisaation tuloksiin. Johtajat saavat vapaasti kokeilla erilaisia tapoja inspiroida, sitouttaa sekä motivoida tiimejä ja he voivat analysoida erilaisten lähestymistapojen seurauksia. Aktiviteetti auttaa osallistujia tunnistamaan tehokkaasti johtamisosaamisensa alueet, joiden kehittämiseen heidän on hyvä satsata.

Leadership Stories kehittää niin tulevaisuuden johtajia kuin kokeneita konkareitakin! Interaktiivisen aktiviteetin avulla pelaajat tekevät ratkaisevia oivalluksia viestinnästä, tiimityöstä, aktiivisesta kuuntelusta, vakuuttamisen voimasta, valmentavasta otteesta ja käytännön johtamistaidoista.

Asiakkailta kuultua

Leadership Stories paransi tiimin yhteistyötä ja kommunikointia. Se antoi todella hyvän mahdollisuuden keskustella ja syventyä eri tilanteisiin sopivien tyylien valinnasta, mikä on erittäin tärkeää. Aktiviteetti oli dynaaminen yhdistelmä energiaa ja huumoria, mitkä vahvistivat myönteistä ilmapiiriä ja oppimiskokemusta.

Katerina Xiraki
Head of Legal & HR, SRS Group of Companies

Pyydä tarjous