Kuvatarina

Kehitä kuuden ruudun kuvaviesti

1 - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
6 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Luovaa ajattelua, tiimityötä ja käyttäjäystävällistä teknologiaa hyödyntäen tiivistetään keskeinen viesti kuuteen ruutuun! Kuvatarina on energinen tauko-ohjelma, joka sekä viihdyttää osallistujia että tarjoaa hyvän kanavan vahvistaa haluttua ydinviestiä. Se räätälöidään pikkutarkasti vastaamaan tilaajan vaatimuksia: teemaa, lopputulosta, hahmoja ja brändäystä myöten. Jokaisen tiimin varusteena on kuvasuunnitelma (storyboard), digikamera, rekvisiittaa, sekä ryhmän yhteinen mielikuvitus. Näiden avulla koostetaan värikäs kuvatarinaesitys, jolla on tietty teema. Yllättävässä yhteenvedossa kaikki sivut liitetään yhteen ja niistä muodostuukin jatkotarina. Koko osallistujajoukko menestyy yhdessä: mieliinpainuva loppuhuipennus herättää ajatuksia.

Hyötyä ja tuloksia

Kuvatarina on mahtava tapa tutkiskella yrityksen tavoitteita ja tuotetarinoita, tai yksinkertaisesti hauska ryhmäyttämisen teemaharjoitus seuraaviin pikkujouluihin tai juhlakauden virkistyspäivään. Tiimit hyödyntävät luovaa ajattelua ja huumoria luodakseen ainutlaatuisen kuvakäsikirjoituksen. Jokaista kohtausta edustavien kuvien ottaan vaaditaan resurssien hallintaa ja kekseliäisyyttä. Yhteistyöhön perustuvassa lähestymistavassa kaikille tiimeille annetaan sama aihe ja jokaisen tiimin sarjakuvapätkän on liityttävä muiden kanssa yhteen, jolloin muodostuu yksi pitkä kertomus. Sarjakuvat voidaan painattaa mukeihin tai t-paitoihin hauskaksi muistoksi aktiviteetista.

Kuvatarina oli mahtava tekosyy hullutella ja pitää hauskaa yhdessä. Olemme käyttäneet tätä kokemusta korostaaksemme tiimille jatkuvasti luovuuden ja innovatiivisuuden tärkeyttä, kun mietitään jokapäiväisten prosessien parhaita suoritustapoja.

Vodafone

Request a Quote