Kuvakulma

GoTeam-kuvaushaaste kohdekaupungissasi

1 - 4 tuntia
Ulkona
Kilpailuhenkinen
10 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Ollaanko teillä valmiita yhteen jännittävimmistä kaupunkitapahtumista? Onko teikäläisillä sitä mitä Kuvakulmaan vaaditaan?

Tiimit lähetetään kaupungin kaduille aseinaan kamera, kartta, mahdollisesti GPS-laite ja koordinaatit ensimmäistä haastetta varten. Haasteena voi olla oman yrityksen nimen kirjoittaminen ihmisvartaloiden avulla, yleisön houkutteleminen maistamaan uutta jäätelömakua tai katuteatteriesityksen järjestäminen torilla tai aukiolla. Joukkueiden tulee ottaa valokuva todisteeksi haasteen toteuttamisesta ja sitten etsiä piilotettu johtolanka seuraavan paikan löytämiseksi – se voi olla julisteessa, paikallisessa sanomalehdessä tai verkkosivulla.

Joukkueiden pitää miettiä jaloillaan ja liikkua kuin salamat haasteesta toiseen, jotta kuvat ehditään tuoda takaisin lähtöpaikalle ennen aikarajan loppua – silloin annetaan pisteet ja kuvat laitetaan esille, jotta kaikki voivat nähdä toisten joukkueiden seikkailut.

Kuvakulma on muistoja synnyttävä ja täysin räätälöity sopimaan konferenssin teemaan, eikä tällaista kokemusta kannata jättää väliin.

Hyötyä ja tuloksia

Tässä nopeatempoisessa valokuvauksellisessa aarteenetsinnässä joukkueet säntäävät ympäri kaupunkia vastaten haasteisiin, jotka testaavat keskeisiä bisnestaitoja johtajuuden, luovuuden, strategian ja ajanhallinnan osalta. Tiimityön sujuvuus on erittäin oleellista, jos aikomus on saavuttaa tavoitteet ja voittaa kilpailijat. Kuvakulma on fantastinen tapa tutustua tapahtumaasi ympäröiviin kohteisiin ja sitä onkin jo toteutettu useissa pääkaupungeissa eri puolilla maailmaa.

Järjestäjän näkökulmasta oli hienoa, että ohjelma voitiin suunnitella vastaamaan tarpeitamme. Tämä oli hauska tapa tutustua kohteeseen, mutta tärkeintä oli se, että se korosti tehokkaan kommunikaation, luovan ajattelun, strategian ja ajanhallinnan tärkeyttä kaikille.

GlaxoSmithKline

Request a Quote