Kultakuume

Tiivistahtinen strategiapeli

2 - 4 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen
20 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Sensaatiomaisen upea kokemus tuo takuuvarmasti energiaa, jännitystä ja kilpailuhenkeä kaikenlaisiin tapahtumiin.

Kadut on päällystetty kultaisilla kolikoilla!  Joukkueita kannustetaan kertomalla, että löytäjä saa pitää ja kaikki on ilmaista, jolloin mikä tahansa joukkue voi tulla poskettoman rikkaaksi ja voittaa koko pelin.

Mutta ulkonäkö saattaa pettää. Joukkueiden tulee toimia yhteistyössä ja tehdä useita asioita yhtä aikaa kahdeksalla eri tasolla, mikäli he haluavat osansa Kultakuumeesta.

Jotkut aarteista ovat harvinaisempia – vain ensimmäinen joukkue saa ne haltuunsa. Toiset aarteet puolestaan tuovat iloa ja etua jokaiselle löytäjälleen.

Salainen koodi on löydettävä ja vaihdettava se käteiseen kassalta. Kassapiste onkin sitten vihoviimeinen byrokratian linnake! Jos et noudata oikeaa menettelytapaa, et saa lunastettua rahojasi. Menetelmät on kerrottu selkeästi ennakkoon ja ne vaihtelevat löydetyn aarteen osalta, sisältäen esimerkiksi määräyksiä lunastusta vaativan joukkueen jäsenet yksilöllisistä ominaisuuksista. Eipä koskaan ole ollut näin tärkeää suunnitella, toteuttaa suunnitelmaa ja välttää kiusausta mennä yli sieltä missä aita on matalin!

Matkan varrella voit ansaita ylimääräisiä palkintoja suorittamalla erilaisia tehtäviä. Lehdistötiedote julkaistaan puolen tunnin välein. Jotkut ovat vapaasti luettavissa. Toiset taas julkaistaan vain maksavalle yleisölle suljettujen ovien takana. Lehdistötiedotteiden sisältämät tiedot tarjoavat joukkueelle kultaisen mahdollisuuden merkittävästi kasvattaa varallisuuttaan, mutta jotta tietoa voi hyödyntää, pitää olla paikalla - oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

Kultakuume heijastelee oikean liiketoiminnan haasteita ja palkintoja ja se toimii yhtä hyvin pienessä kuin suuressakin ryhmässä.

Hyötyä ja tuloksia

Kultakuume sopii kaikille, riippumatta asemasta, kokemuksesta, koulutuksesta, fyysisestä kunnosta tai osaamisen tasosta. Kaikki osallistujat ovat samalla lähtöviivalla, joten toiminnallisuus sopii organisaation kaikille jäsenille. Kultakuumetta on käytetty paljon CRM:ssä, tietohallinnossa, asiakaspalvelulla, kulttuurin monimuotoisuuden parissa, strategisen suunnittelun ja viestinnän ohjelmissa. Osoita tiimillesi liiketoimintaälyn, suunnitelmallisuuden ja viestinnän arvo tämän käytännönläheisen harjoituksen avulla.

Request a Quote