Kauppapaikka

Tiivistä tempoa ja tinkausta

1 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
24 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Kauppapaikka on jännittävä tiedonkeruutehtävä, jossa tingitään, rakennetaan luottamusta, ja se sopii hyvin tutustumiseen tai konferenssin väliohjelmaksi. Tapahtumapaikkana villi ja lainsuojaton Dodge Cityn kaupunki 1860-luvulla. Se oli mahdollisuuksien aikaa. Tosin varomatonta ja huonosti asioihin perehtynyttä saattoi kohdata katastrofi. Tämä aktiviteetti on valikoimamme monipuolisin ja voidaan toteuttaa 12-800 hengelle, se voi olla konferenssin osa, ennen illallista tai illallisen jälkeen. Erityisen menestyksekäs se on rikkomaan rajoja ja yhdistämään ihmisiä, samalla kun neuvottelutaidon ydinperiaatteet vahvistuvat.

Hyötyä ja tuloksia

Kauppapaikka on nopea ja älykäs aktiviteetti, jossa joukkueet neuvottelevat ja käyvät kauppaa keskenään maksimoidakseen voittonsa. Vaikka kyseessä on kilpailuhenkinen tehtävä, menestyvimmät joukkueet toimivat yhteistyössä muiden kanssa saavuttaakseen win-win-tilanteita, vaikka samaan aikaan heidän pitääkin keskittyä omaan tulokseensa. Loppuarvioinnin aikana voittoisat strategiat jaetaan ja aktiviteetin aikana ryhmätoiminnasta opittua hyödynnetään työpaikalla.

Kiitos upeasta ajasta – meillä kaikilla oli mahtavan hauskaa. Trading Post ei ole pelkästään riemastuttava aktiviteetti vaan myös auttaa väkeämme puhaltamaan yhteen hiileen inspiroiden strategista ajattelua ja verkostoitumistaitoja

Avis

Request a Quote