Heroes of Troy - Online

Kokoa menneisyyden hahmoista itsellesi oma “Dream Team”!

2 - 3 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
12 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Troijan Sankarit on strateginen yrityspeli etätiimeille. Osallistujat liittyvät mukaan kokoussovelluksen kautta antautuen saman tien myyttisten antiikin tarujen vietäväksi, ajankohtaan juuri ennen legendaarista Troijan sotaa. Teemana on tunnettu Kreikan mytologian rakkaustarina Parisin ja Helenan välillä. Osallistujat seuraavat päähenkilöitä heidän pakomatkallaan Troijaan.

Tavoitteena on päästä mahdollisimman nopeasti Troijan muurien sisäpuolelle - päähenkilöiden turvallisuuden vaativan määrän sotilaita saattelemina. Tiimit sulattelevat, kypsyttelevät ja analysoivat keskenään hankkimaansa tietoa. Päätöslistalta löytyvät voittoisan strategian valinta, parhaan sankaritiimin kokoaminen ja optimaalisen Troijaan johtavan tien löytäminen.

Alati pelin aikana vaihtelevat tilanteet vaativat tiimeiltä ketterää ajattelua ja yhteistyöhenkistä päätöksentekoa aikapaineen alla.

Hyötyä ja tuloksia

Troijan Sankarit on sähäkkä strategiapeli, joka kysyy yhteispeliä, viestintävalmiuksia sekä taktista ja strategista ajattelua. Myyttisen teeman, kilpailuasetelman ja aikarajoitteiden kannustamina tiimit hyödyntävät ja parantelevat taitoja, joita tarvitaan etätyöskentelyssä. Tilannetajuinen suunnittelu on tarpeen, kun mukaudutaan jatkuvasti vaihteleviin olosuhteisiin.

Strategiapeli sopii harjoitetyökaluksi etätiimeille. Olennainen osa oppimista on tiimikokemusten pohjalta käytävä purkukeskustelu. Peli sopii toki myös viihdyttäväksi aktiviteetiksi, tähtäimessä verkostoituminen ja yhteinen viihtyminen rentouttavassa ilmapiirissä.

Pyydä tarjous