Haunted House

Etsi pakotie ulos virtuaalisesta aavetalosta!

1.5 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Yö laskeutuu. Polku johdattelee synkän metsän siimekseen. Kaukana erottuvat synkeän talon ääriviivat. Hypnoottinen musiikki kantautuu kellarista kohti korkeuksia. Taloa lähestyttäessä pihaportti retkahtaa auki ja talon ovi aukeaa narahtaen, kuin houkutellen käymään peremmälle. Ryhmäsi astuttua kynnyksen yli ovi läimähtää yllättäen kiinni teidän takananne. Olette jääneet karmivan aavetalon vangeiksi. Käy ilmi, että yksi tiiminne jäsenistä pystyy kommunikoimaan kuolleiden kanssa. Hän on Aavekuiskaaja, joka on kirottu kolmella hiuksia nostattavalla, haamujen ja huoneiden henkien antamalla haasteella. Kynttilän liekki lepattaa. Kello tikittää…

Rohkaise mielesi ja anna katseesi vaeltaa valppaana joka huoneen sopukoissa etsien johtolankoja, jotka ohjaavat Aavekuiskaajan ratkaisemaan hyytävän mysteerinsä. Palkkiona on pääsy seuraavaan huoneeseen ja viimein vapauteen aavetalosta, yhdessä ja elossa!

Hyötyä ja tuloksia

Haunted House on kehitetty erityisesti rakentamaan rohkeaa asennetta tiimissä. Peliasetelma ajaa tiimit tekemään yhteistyötä, arvottamaan sekä arvostamaan kunkin yksilön ideoita, aktiivisesti kuunnellen ja keskusteluun kannustaen. Luottamuksen lujittuessa, osallistujat karistavat harteiltaan epäonnistumisen pelon, rohkaistuvat ottamaan puheenvuoron ja ilmaisemaan ideansa muille selkeästi. Luottamuksen, itsevarmuuden ja uskalluksen kautta tiimit löytävät onnistumisen polut, joita deduktiivinen päättely porukalla voi parhaimmillaan tuottaa.

Kun yhteinen innostus ja tehtävään heittäytyminen vievät mennessään, käytännöllisyys ja loogisuus saattavat hetkeksi herpaantua. Tiimit onnistuvat, kun pitävät päänsä kylmänä, ajattelevat rationaalisesti paineen alla ja hyödyntävät yhteistä ongelmanratkaisukykyään.

Vastustamattoman hauskat pakopelihenkiset haasteet ja mukaansa tempaava teema antavat uutta näkökulmaa jokapäiväiselle tiimityölle. Samalla tarjoutuu tilaisuus mutkattomasti lujittaa sitoutumista tiimikavereihin. Tiimin dynamiikat havainnollistetaan täysin uudessa valossa.

Pelillistämällä rohkean tiimityön kriittiset osatekijät Haunted House jättää tiimillesi yhteisen muistijäljen, josta ammentaa oivalluksia ja oppeja vielä pitkään tapahtuman jälkeen.

Asiakkailta kuultua

Haunted House -peli oli hauska ja pidimme siitä. Kaiken kaikkiaan se oli hyvä etäaktiviteettikokemus.

Hilti

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous