Ginit Tonicilla

Vaan mikäpä onkaan se gin?

30 minuuttia - 1 tunti
Sisällä
Kilpailuhenkinen
8 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Maistuisiko Ginien Tuntijan titteli? Ginit Tonicilla -aktiviteetti asettaa päättelykykysi koetukselle rentouttavan seurallisessa ilmapiirissä.

Suosittu sundowner-juomasekoitus sekä sen ympärille rakennettu ohjelmakokonaisuus istuu oivasti vaikkapa kokouspäiväsi iltaan. Tiimisi hitsautuu yhteen innostavan keskustelun, kepeän kilpailun ja tietysti sopivissa kohdin nautittavien virkistävien pikkunapanderien myötä.

Lyhyen esittelyn jälkeen tiimeille jaetaan ohjeet ja säännöt sekä laatikolliset aromipulloja. Tässä vaiheessa kuuluu vielä kehuskelua, nälvintää ja näsäviisauksia, mutta lopussa on tosi kyseessä, kun tiimien pitää määrittää suosittujen ginimerkkien todelliset aromiprofiilit.

Käytä aistejasi!

Tuoksuliuskoja nuuhkimalla tulee tunnistaa kukin aromilaatikon näyte. Yksinkertaiselta vaikuttava tehtävä saattaa helposti johtaa hulvattomaan arvuutteluun ja huulenheittoon, mikä puolestaan tekee yksinomaan hyvää joukkuehengelle sekä edesauttaa yhteiseen ratkaisuun pääsemistä.

Kun takana on yhdistelmä maistiaisia ja tuoksutuksia, on aika esittää päätelmät. Vertailemalla havaintoja, keskustelemalla ja tarvittaessa enemmistön äänillä kukin tiimi raivaa tiensä kohti finaalikierrosta.

Tiimien jätettyä tuomaristolle lopulliset vastauksensa, käynnistyy entistä vilkkaampi keskustelu sekä armoton spekulointi, tulosten samalla tullessa julki. Osallistujien raskas raadanta palkitaan vielä yhdellä kierroksella kiniinipitoista juomaa, ja jokainen tunteekin itsensä todelliseksi ginien asiantuntijaksi…

Ginit Tonicilla on mainio tapa laittaa ilta käyntiin "nousevilla kierroksilla". Gentlemen, start your GT's!...

 

 

 

 

Hyötyä ja tuloksia

Innosta tiimisi lähtemään mukaan nopean ja harkitun päätöksenteon prosessiin sekä harjoittelemaan suostuttelevan puheen ja kehonkielen käyttöä toisten vakuuttamiseksi. Tässä kevytmielisessä verkostoitumisaktiviteetissa tiimit rentoutuvat ja nauravat kuunnellessaan toisten mielipiteitä keskustellessaan ja väitellessään kohti kollektiivista päätöstä.

Request a Quote