Elävät Kuvat

Animaation riemua

2 - 4 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
10 - 100

Aktiviteetin kuvaus

Onko kuva kuvalta -animaatio sinulle tuttua? Se on menetelmä, jolla pieni muutos peräkkäisissä kuvissa saa aikaan liikkeen vaikutelman, kun kuvia vaihdetaan taukoamatta.

Elävät Kuvat on hauska ja luova tiimiyttämistapahtuma, joka hyödyntää juuri mainittua kuva kuvalta -tekniikkaa.

Tiimit haastetaan luomaan animaatio tietyn teeman pohjalta. Teemat voidaan linkittää vaikkapa tiimisi tehtäväkentän, tärkeän projektin tai yrityksesi liiketoiminnan ympärille.

Animointityön alkajaisiksi tiimit luonnostelevat alustavan storyboardin eli kuvakäsikirjoituksen, josta käy ilmi haluttu animoinnin lopputuotos.
Sen jälkeen kukin työryhmä omassa "studiossaan" tallentaa luomansa kuvat digitaalisesti vaihe vaiheelta. Kun on valmista, video toistetaan ja tiimin riemulla ei ole rajoja, kun varsin hykerryttävä animaatio näkee päivänvalon!

.

Hyötyä ja tuloksia

Elävät Kuvat vaatii jokaiselta osallistujalta oman panoksensa. Kysyttiinpä keneltä tahansa filmituotannon ammattilaiselta, hyvä suunnittelu, kommunikointi ja koordinointi eri toimijoiden välillä ovat tuotannossa elintärkeitä. Ne ovat samalla ominaisuuksia, joita sinun tiimisi tarvitsee joka päivä työssään.

Elävät Kuvat tukee hauskalla ja sopivan provosoivallakin tavalla avainviestien perille menoa organisaatiossasi.

Teema antaa lennokkaat puitteet vapaalle inspiroinnille.

"Elokuvan teossa ei ole sääntöjä. Vain syntejä. Ja pahin niistä on tylsyys." - Frank Capra

Asiakkailta kuultua

Suuri KIITOS teille ja koko tiimille Elävät Kuvat –aktiviteetista. Se oli todella poikkeuksellisen hieno! Osallistujat saivat loistavan käsityksen Investecistä ja meidän omaperäisyydestämme. Kuten totesin jo eilen, ymmärsitte Investecin niin hyvin, ja teidän intohimonne ja energianne on todella upeaa. Oli hienoa että saatiin kuvat - ne ovat jo menneet eteenpäin mukanaolijoille. Toivottavasti päästään tekemään yhteistyötä jälleen pian!

Investec

Pyydä tarjous