DominoEfekti

Tiimit hyödyntävät tehokasta viestintää ja yhteistyötä luodakseen ison mestariteoksen dominopalikoista

30 minuuttia - 1 tunti
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen
6 - 150

Aktiviteetin kuvaus

Kenen käsi on vakain? Kenellä on luovimmat ja innovatiivisimmat ideat? Kykeneekö tiiminne varmistamaan, että jokainen osanen toimii? Kannattanee kokeilla hieman prototyyppejä ennen loppuhuipennusta!

Jokainen tiimi saa tehtäväkseen luoda ikioman Domino-taideteoksen, omine monimutkaisuuksineen ja sovelluksineen.

Aktiviteetin ensimmäisessä osassa tiimit kilpailevat erilaisista esineistä, joita tullaan käyttämään heidän dominorakenteissaan, kuten hehkulampuista, kirjoista, palloista ja nastoista. Se, kuinka hyvin joukkue pärjää alkuvaiheen tehtävissä määrittää sen, kuinka helppo lopullisesta tehtävästä tulee.

Alkukilpailun jälkeen jokaiselle joukkueelle annetaan dominot ja kaikki heidän ansaitsemansa materiaalit taideteoksen luomiseen noudattaen kaikki annettuja vaatimuksia, jotta ilmapallo lopulta puhkeaa. Hienoa tässä on se, että palapelin jokaisella osalla on merkitystä, ja jos yksi pieni osa pettää, koko homma romahtaa.

DominoEfektin purku tapahtuu hauskalla ja rakentavalla tavalla. Lisäksi aktiviteetissa on se hyvä puoli, että tilanne voi päättyä kaikkien voittoon, jolloin voidaan varmistaa, että kaikki tiimit ovat mukana loppuhuipennuksessa.

Hyötyä ja tuloksia

Dominoefekti on oikeasti hauska sekä jännittävä, sisältäen vahvoja ryhmäyttämisen peruelementtejä kommunikaation suunnittelusta ja yhteistyöstä.

Asiakkailta kuultua

DominoEfekti on ryhmäyttämispeli, jonka perusteelliset oppimistulokset ovat helposti sovellettavissa jokapäiväisiin työtilanteisiin. Tapahtuman jälkeinen purku muuttaa tämän pelin tavallisesta ajanvietteestä oppimistavaksi.

Karin Taalik
Elektrilevi, Estonia

Pyydä tarjous