Countdown to Christmas

Vauhdikas lähtölaskenta jouluun kalenteriluukku kerrallaan

15 minuuttia - 1 tunti
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Countdown to Christmas on joulun hauskin tiimititetovisa ja digitaalinen joulukalenteri, jossa osallistujat saavat upeita videotervehdyksiä koko maailmasta. Tiimit pääsevät avaamaan digitaalisen joulukalenterin luukkuja ja tutustuvat eri maanosien jouluperinteisiin, sitten tietoja ja päättelykykyä testataan vauhdikkaassa jouluvisassa! Tiimien on kuunneltava tervehdykset tarkkaan, jotta voivat antaa nopeat vastaukset ajastetuissa visakysymyksissä. Pikkujoulutunnelma kohoaa, kun tiimit testaavat tietojaan tässä digitaalisessa joulukalenterissa, johon pääsee helposti sekä selaimella että tiimiaktiviteetteihin varta vasten kehitetyllä sovelluksella.Hyötyä ja tuloksia

Countdown to Christmas yhdistää tiimit ja monikulttuurisuuden upeassa, jokaisen aktivoivassa virtuaalisessa visailuhengessä. Osallistujat oppivat kiinnostavia tietoja eri maiden juhlallisuuksista ja samalla vahvistavat kuuntelemisen taitoaan sekä päättelykykyään energisoivassa aktiviteetissa, joka piristää upeasti pikkujouluaikaa! Kello tikittää ja vastaukset on annettava nopeasti, osallistujat voivat kilpailla kaikki keskenään tai yhdistää voimansa tiimeissä. Nopeatempoisen tietovisan jälkeen kaikki kokoontuvat yhteen jakamaan oivalluksia ja huippuhetkiä mieleenpainuvasta jouluvisasta. Countdown to Christmas sopii erinomaisesti puolen tunnin energisoivaksi ohjelmaksi esimerkiksi etäpikkujouluihin tai luukut voidaan avata aidon adventtikalenterin tavoin yksi luukku päivässä aina jouluun asti!

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous