Ketjureaktio - Etänä

Eri paikoista käsin toimivat osallistujat rakentavat yhdessä – kukin tahollaan – tosiaan virtuaalisesti seuraavan ketjureaktion mitä mielikuvituksellisimmista hilavitkuttimista

1 - 3 tuntia
Sisällä
Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Etänä työskentelevät tiimiläiset yhdistävät voimansa rakentaakseen Goldbergin koneen mitä mielikuvituksellisemmista, kotoa löytyvistä tarvikkeista. Tähän he saavat etukäteen toimintaohjeet ja listan yksinkertaisista mekaanisista laitteista, joiden avulla yhdessä rakennetaan ratkiriemukas ketjureaktio.

H-hetkellä kaikki liittyvät mukaan aktiviteettiin kokoussovelluksen kautta. Alkajaisiksi katsotaan havainnollinen ja inspiroiva videojohdatus aiheeseen. Sen jälkeen kukin esittelee muille ryhmän jäsenille keräämänsä esineet ja materiaalit. Tiimiläiset keskustelevat esineiden käyttömahdollisuuksista ja kehittelevät johtoajatuksen siitä, miten homma saadaan toimimaan. Sitten onkin aika päästää porukka irti rakentelemaan kukin omaa simppeliä, mutta tärkeää osaa yhteistä ketjureaktiota. Vain mielikuvitus on rajana!

Hilavitkuttimia ja niiden aikaansaamia dominoefektejä kokeillaan ja korjaillaan, tiiminjäsenten kesken ideoita ja vinkkejä vaihtaen. Yhteisenä rakentavana tavoitteena on innovatiivisten ratkaisujen löytäminen. Todellista luovuutta kysyy kojeiden yhdistäminen toimivaksi kokonaisuudeksi, sarjaksi toisiaan seuraavia reaktioita. Kun kaikki ovat valmiita, ensimmäinen laite käynnistetään, sitten seuraava…kunnes on viimeisen vehkeen vuoro! Kaikki tämä videoidaan kännykkäkameroilla, joiden otoksista kokoamme huikean videokollaasin virtuaalisesti etäkohteesta toiseen etenevästä ketjureaktiosta.

Hyötyä ja tuloksia

Ketjureaktion etäversio on kehitetty sitouttamaan ja hitsaamaan yhteen fyysisesti eri paikoissa toimivia tiimiläisiä. Luovaa ajattelua, innovatiivisuutta ja neuvokkuutta vaaditaan aimo annos, jotta saadaan aikaan todellinen wow-efekti. Pelillistämisen kautta osallistujille havainnollistuu hyvän suunnittelun ja luovan ongelmanratkaisun merkitys ennen itse toimintaan ryhtymistä. Tärkeää on myös kunkin osatekijän testaaminen ja laadunvarmistus etukäteen. Osallistujien tehdessä yhteistyötä virtuaalisesti linkittääkseen oman kojeensa muihin, toimiva keskinäinen viestintä auttaa kaikkia isoon loikkaan yli siiloajattelun. Kaupan päälle kestävät muistot jaetusta huikeanhauskasta kokemuksesta!

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous