Brändikäs

Hauska tutkimusmatka brändien maailmaan

2 - 3 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
30 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Kohota lippu, laula kansallislaulu ja luo maan kansallispuku ennen seuraavaa vallankumousta!

Erottuva viesti, kulttuuri ja identiteetti ovat välttämättömiä kaikelle bisnekselle. Paitsi että se luo yritykselle oman, ainutlaatuisen brändin, se myös tuo ihmiset yhteen jaetun tunteen ja identiteetin avulla.

Sama koskee kansallisuuksia. Ajan myötä historia, maantiede ja kulttuuri vaikuttavat kansallisiin identiteetteihin, ja kuten yrityksetkin, myös niiden pitää säilyttää ja juhlia sitä, mikä niistä tekee ainutlaatuisen ja erikoisen.

Brändikäs on luova ja hauska ryhmäytymisharjoitus, joka tutkii brändiä ja identiteettiä haastamalla osallistujat luomaan kansallisuusbrändiä ja –identiteettiä alusta alkaen. Ensin tulee ’keksiä’ maa. Jokaiselle tiimille annetaan oma kansallisominaisuuksien sarjansa, jotka valitaan sattumanvaraisesti. Kyse voi olla vaikkapa rannikkovaltiosta, jossa on viileä ilmasto, jonka asukkaat ovat sotilaita ja hevoset pyhiä eläimiä. Tämänkaltaisista kansallisominaisuuksista ryhmät visualisoivat valtionsa ja kehittävät sille kansallisen identiteetin: nimen, lipun, kansallislaulun ja -tanssin sekä kansallispuvun. Tyhjiä lippuja, kankaita, asusteita ja työkaluja voidaan vaihtaa ja ostaa ryhmien kesken.

Tapahtuma loppuu Euroviisu-tyyliseen, energiseen showhun, jossa jokainen maa lanseeraa uuden identiteettinsä loistokkaalla esityksellä, jossa lippu, laulu ja kansallispuku esitetään koreografian avulla.

Hyötyä ja tuloksia

Brändikäs on erinomainen tapa havainnoida brändin tärkeyttä, ja sitä, kuinka sen vaikutus ulottuu paljon kauemmaksi kuin yrityksen logo, jokaiseen organisaation jäseneen ja heidän käytökseensä.

Request a Quote