Altaan Valtiaat

Kuviokelluntaa kuivalla maalla

1 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
20 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Nyt koetaan kuiva vaihtoehto häikäisevälle synkronoidulle uinnille - täysin ILMAN vettä. Altaan VAltiaat voi olla kevyt illallisen jälkeinen viihde, tai hauska konferenssin tauko-ohjelma, jossa on positiivisia taustaviestejä. Joukkueet suunnittelevat, valmistelevat ja harjoittelevat mitalisuorituksen, joka on tarkkaan koreografisesti suunniteltu erityiselle taustaradalle. Ainutlaatuinen kuiva-allas on jokaisen suorituksen keskipiste. Loppuesitykset ovat usein yllättävän lähellä oikeaa järjestystä ja usein hyvin huvittavia. Kun hauskuus on ohi, tuomarit tekevät vaikean päätöksen siitä, mikä joukkue nousee palkintokorokkeelle ja saa kultamitalit.

Hyötyä ja tuloksia

Altaan valtiaissa tiimien on työskenneltävä tehokkaasti yhdessä käyttääkseen mielikuvitustaan, koordinatiotaan ja energiaansa tehdäkseen tuomareihin vaikutuksen ja viihdyttääkseen kollegoitaan. Tämä kevytmielinen ja huumorintajuinen aktiviteetti antaa kaikilla osanottajille mahdollisuudet hankkiutua eroon estoistaan, rentoutua ja pitää hauskaa!  

Asiakkailta kuultua

Kaikkien aikojen hauskin ryhmäytymistapahtuma! Erinomainen tapa karistaa estoja ja luoda tasavertainen pelikenttä sekä luottamusta.

Roc Consulting

Pyydä tarjous