Atmosphere

Korottaako tiimisi ihmiskunnan uudelle tasolle?

1 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
20 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Avaruustunnelman avaava video johdattelee osallistujat korkeuksiin kurottavaan tiimiaktiviteettiin: heidän tehtävänään on kohottaa Marsin ilmakehän laatua!

Punaisella planeetalla ei vielä voi elää, mutta tiiviillä tiimityöllä ja yläilmoihin suuntaavalla yhteistyöllä osallistujat voivat korjata tilanteen ja tehdä planeetasta terveellisen ja asuttavan. Atmosphere-aktiviteetissa rakennetaan samalla ilmapiiriä, jossa jokainen voi käyttää omia vahvuuksiaan ja jossa tiimit yhdistävät voimansa onnistuakseen yhteisessä tavoitteessa.

Hyötyä ja tuloksia

Atmosphere on hyväntuulinen ja kokeiluihin kannustava tiimiaktiviteetti, joka kehittää osallistujien yhteistyötaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä pelillistämisen kautta. Menestyäkseen Marsin ilmakehän parantamisessa osallistujien on paitsi kommunikoitava tehokkaasti, myös kuunneltava toisiaan aktiivisesti. Aktiviteetin aikana osallistujat oivaltavat, että heistä jokainen kantaa oman tärkeän vastuunsa hyvän ja terveellisen ilmapiirin luomisessa, jokaisella tiimin jäsenellä on tärkeä rooli ja kaikkien kekoon kannettu korsi on tärkeä.

Tämä tiimien tehokkaaseen kehittämiseen suunniteltu, pelillistetty aktiviteetti saa osallistujat reflektoimaan työilmapiiriään ja yhteishenkeään, jotta voivat kehittää sitä entistä paremmaksi. Atmosphere mukautuu juuri sinun tiimisi kasvu- ja optimointitarpeisiin, aina hyväntuulisen yhteisen tekemisen ja jaetun elämyksen kautta.

Pyydä tarjous