Ulkoaktiviteetit

Vie tiimi yhdessä ulkoilmaan osallistumaan johonkin ainutlaatuisista ryhmäyttämiskokemuksistamme.

Ulkoaktiviteetit tekevät hyvää jokaisen terveydelle ja hyvinvoinnille. Ulkoilma vähentää stressiä, laskee verenpainetta ja nostaa vastustuskykyä. Se aktivoi aivotoimintaa ja lisää tuottavuutta, luovuutta ja keskittymistä. Ulkosalla toteutettu tiimiaktiviteetti on näiden ansiosta omiaan edistämään yhteistyötaitoja ja me-henkeä.

Yrityksille toteutettaviin ulkoaktiviteetteihin ovat vaikuttaneet monet historialliset liikkeet partioliikkeestä Outward Bound -toiminnan kasvuun toisen maailmansodan jälkeen. Näissä järjestöissä on painotettu epämuodollista oppimista, käytännöllisiä aktiviteetteja ulkoilmassa sekä ryhmätyötä. Sodan jälkeisenä aikana outdoor-koulutuksen suosio kasvoi yhä kiihtyvällä tahdilla. 80-luvulle päästäessä tällainen toiminta keskittyi erilaisiin ulkoilukeskuksiin. 90-luvun loppupuolella Catalyst alkoi kuitenkin toimia suunnan näyttäjänä alkamalla järjestää ryhmäyttämishaasteita, jotka voitiin toteuttaa lähestulkoon missä vain hotellien nurmikentiltä kaupungin keskustoihin ja puistoalueisiin. Tiimiaktiviteetit, kuten Läpimurto, antoivat yritysryhmille mahdollisuuden kokea konkreettisia ongelmanratkaisuharjoituksia ulkotiloissa ilman, että heidän tarvitsi matkustaa kaukaiseen urheiluopistoon, erämaasta puhumattakaan.

Tämän edelläkävijyyden ansiosta yrityksille on nykyään tarjolla runsaasti mukaansatempaavia aktiviteetteja, jotka tuntuvat relevanteilta ja merkityksellisiltä. Uudella vuosituhannella on äärimmäisen tärkeää, että yritykset valitsevat ryhmäyttämisaktiviteetteja, jotka heijastavat yrityksen arvoja. Esimerkiksi Kaksi heimoa keskittyy inkluusioon ja keskinäiseen kunnioitukseen. Hyväntekeväisyyteen liittyvän Go Give - Antamisen iloa -aktiviteetin avulla tehdään myös aidosti hyvää.

Tutustu aiheeseen liittyvien tiimiaktiviteettien valikoimaan.
Tarvitsetko apua päätöksentekoon? Etsitkö jotakin muuta?

Ota yhteyttä

Related Articles