Logosi uusi ilme – Yhteiskuvassa

Kasvokuvat jättilogoksi

30 minuuttia - 1 tunti
Sisällä
Yhteistyötä korostava
40 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Yrityksen tärkein voimavara ovat sen ihmiset. Ja se ainutlaatuinen tapa, jolla henkilöstö työskentelee yhdessä, määrittää yrityksen olemuksen ja sen, miten muut yrityksesi näkevät. Yrityksen logon tavoin henkilöstökin edustaa yrityksen brändiä kaikissa toimissaan.

Yhteiskuvassa-aktiviteetissa tämä teema herätetään eloon tavalla, joka korostaa jokaisen tiiminjäsenen merkitystä yrityksen kokonaiskuvassa.

Saapuessaan konferenssiin tai tapahtumaan jokainen osallistuja kuvataan värillistä taustaa vasten. Kuvat prosessoidaan tietokonejärjestelmämme avulla ja luodaan upea päätösohjelmanumero, jossa päähenkilöinä ovat osallistujat itse.

Mukaansatempaavan musiikin soidessa yleisö alkaa nähdä omia potrettikuviaan heijastettuina valkokankaalle. Ensin näytetään nopeasti etenevä sarja yksittäisiä kuvia, sitten neljän kuvan kollaasi, seuraavaksi 16 ja lopulta 68 kuvaa kollaasina. Kuvien pienentyessä ja tahdin kiihtyessä näemme yhä enemmän kasvoja, kunnes niitä on jo kokonainen kuvamosaiikki. Kameran kuvan siirtyessä kauemmaksi nähdään, että moninkertaistetut kuvat muodostavat yhdessä yrityksen logon tai konferenssin teemaviestin.

Hyötyä ja tuloksia

Yhteiskuvassa-aktiviteetin huipentuma on upea kolme minuuttia kestävä ikimuistoinen ohjelmanumero tapahtumasi kohokohdaksi, joka korostaa yrityksesi ainutlaatuista ilmettä ja henkilöstön tärkeää osuutta menestyksessä. Se viestittää positiivisesti, miten jokainen yksilö on tärkeä ja kuinka kaikki yksilöt yhdessä muodostavat yrityskulttuurin ja ovat keskeinen osa elävää brändi-ilmettä ja yrityskuvaa.

Asiakkailta kuultua

Logosi uusi ilme - yhteiskuvassa oli hauska tapa esitellä logomme väellemme - parhaimmille brändilähettiläillemme!

Accenture

together apartEtänä - Hybridinä - Läsnä

Tämä aktiviteetti on suunniteltu toteutettavaksi läsnä, etänä, hybridinä, missä tahansa muodossa, samanaikaisesti monessa eri paikassa. Jos tiimisi jäsenet työskentelevät kotoa, eri paikkakunnilla tai eri maissa, kysy meiltä aktiviteetin etä- ja hybriditoteutuksista! Ota yhteyttä, suunnittelemme elämysaktiviteetin juuri sinun tiimisi tarpeisiin.

Pyydä tarjous