Squad Game

Vauhdikas tiimihaaste, joka todistaa yhteistyön huikean voiman.

1 - 3 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen
20 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Squad Games aktivoi koko tiimisi mitä huikeammissa haastetehtävissä, jotka luovat innostusta, jännitystä ja hyväntuulista joukkuehenkeä. Jokainen pääsee pelin juoneen muitta mutkitta, koska pelin tavoite ja säännöt ovat aina selkeät. Haastetta tuovat hoksottimia ja kaikkia kykyjä kysyvät tehtävät, kun tiimit kisaavat pelin voitosta.

Haastetehtävien kirjo on tässä aktiviteetissa laaja ja vaikeustaso kasvaa jokaisella pelikierroksella – tiimit tutustuvat tehokkaasti erilaisiin vahvuuksiinsa, havainnollistavat ketterää työskentelyä sekä kehittävät avoimesti toimintatapojaan.

Hyötyä ja tuloksia

Osallistujat oivaltavat uutta, soveltavat oppimaansa ja rikkovat perinteisiä ajatusmalleja monenkirjavissa haastetehtävissä, joissa parhaiten menestyvät tiimit yhdistelevät erilaiset vahvuutensa yhteiseksi voimakseen.

Tämä aktiviteetti havainnollistaa myös läsnäolon taidon tärkeyttä samalla, kun tiimisi jäsenet tutustuvat toisiinsa ja lujittavat me-henkeään. Yhteistyö vahvistuu ja tuloksellinen, ketterä työskentelytapa kehittyy. Ensivaikutelma pelistä on harhaanjohtava, nimittäin tiimit luulevat pääsevänsä kevyestii helpolla, mutta hyppäävätkin pian yhdessä hämmästyttäviin haastetehtäviin!

Pyydä tarjous