Päästä Varpaisiin

Joogavenyttelyä ja tietoista läsnäoloa

10 - 40 minuuttia
Sisällä ja ulkona
Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Päästä varpaisiin tuo energiaa leppoisalla tavalla ohjaten osallistujat saavuttamaan henkilökohtaista terveyttä ja tietoista läsnäoloa työpäivän aikana.

Henkilöstön terveyteen ja hyvinvointiin sijoittaminen tuottaa todistetusti tuloksia. Kun henkilöstö aika ajoin keskittyy hengitykseen ja venyttelyyn, ajan ja stressitason hallinta helpottuu, mikä lisää tuottavuutta ja henkilökunnan pysyvyyttä ja vähentää poissaoloja.

Arvostettu terveydenhoidon ammattilainen on kehittänyt nämä ainutlaatuiset Päästä varpaisiin -harjoitukset, jotka voidaan suorittaa missä vaan, ja ne toimivat välittömänä piristysruiskeena.

Päästä varpaisiin voidaan toteuttaa yksittäisenä, hyvin tehokkaana ja energisoivana kokousharjoituksena. Moduulimallista johtuen harjoituksia voi sen jälkeen ottaa uudelleen käyttöön ja toteuttaa sopivissa kohdissa kokouksen lomassa, kun halutaan osallistujien keskittyvän asiaan ja saavan energiaa.

Tiimi saa mukaansa sekä tietoa miten harjoituksia tehdään että tarkoitukseen suunnitellun vihkosen, jossa kerrotaan yksityiskohtaisin askelin enemmän Päästä varpaisiin -harjoituksista. Laadukas vihkonen kannustaa osallistujia lisäämään nämä harjoitukset päivittäisiin rutiineihinsa, mikä tekee siitä kaikkien aikojen käyttökelpoisimman kokouslahjan!

Hyötyä ja tuloksia

Työntekijöiden terveyteen ja hyvinvointiin sijoittaminen maksaa itsensä todistetusti takaisin. Kun hengitykseen ja venyttelyyn keskitytään ajoittain, työntekijät kykenevät hallitsemaan aikaansa ja stressitasoaan paremmin, jolloin tuottavuus ja henkilökunnan pysyvyys kohenee poissaolojen vähentyessä. Päästä varpaisiin on vapaamuotoinen ja lempeä piristäjä, jossa osanottajat oppivat oman terveytensä ja tietoisen läsnäolonsa kehittämisestä työpäivän aikana. Ainutlaatuisen harjoitussarjan on kehittänyt erittäin arvostettu terveydenhuoltoalan ammattilainen.

Fyysistä etäisyyttä - Henkistä läheisyyttä

physical distancing

Aktiviteetit turvavälein

Valikoimassamme löytyy koko joukko korkeatasoisia tiimiaktiviteetteja, jotka voidaan toteuttaa kaikki korona-ajan turvavälit ja hygieniavaatimukset huomioiden. Toteutustavat on suunniteltu siten, ettei aktiviteetin materiaaleja siirrellä osallistujien kesken ja heidän välillään pystytään pitämään riittävät etäisyydet. Kokeneet fasilitaattorimme ovat paikalla opastamassa, ohjaamassa ja valvomassa aktiviteetin turvallista toteutusta siten, että tapahtuma on kaikille turvallinen ja miellyttävä kokemus. Ota yhteyttä niin kerromme lisää, miten tämä kaikki tapahtuu käytännössä.

Asiakkailta kuultua

Halusimme korostaa kuinka helppoa on sisällyttää muutama tietoisen läsnäolon ja liikkeen hetki jokapäiväiseen elämään. Päästä varpaisiin teki juuri tämän - mukaan saadut kirjaset ovat arvostettua tavaraa toimistollamme.

First National Bank

Pyydä tarjous