Muodin Huipulle

Ällistyttäviä luomuksia catwalkille

2 - 3 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
50 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Häikäise muotitoimittajat upealla bisnesvaatekokoelmalla, jonka tiimisi esittää astelemalla catwalkilla. Mielikuvitus ja luovuus saavat nyt kukkia vapaasti ja piilossa olleet suunnittelijantaidot pääsevät esiin: catwalkilla nähdään sensaatiomaisia luomuksia, joita ei voi kuin ihastella.

Joukkueille annetaan budjetti, tyhjiä papereita, kangaspakkoja, hakaneuloja, saksia, sekä paljon muuta, mitä tarvitaan sensaatiomaisen näytöksen luomiseen - joukkueelta tarvitaan vain avointa mieltä. Muodin ja designin päihdyttävä sekoitus päätetään ikimuistoiseen catwalk-elämykseen yrityksen muiden työntekijöiden edessä.

Hyötyä ja tuloksia

Ryhmätyö, tehokas johtaminen sekä yhteinen visio ja tavoite ovat oleellisia ainesosia tässä muodin ja catwalk-villityksen yhdistelmässä, joka saa taatusti yleisön hullaantumaan! Tiimeillä on rajatusti aikaa kehittää ja suunnitella catwalk-esityksensä koreografia, joten oikea roolijako yksilöiden vahvuuksien perusteella on elintärkeää. Muodin huipulle on haastava mutta hillitön aktiviteetti, joka jättää tiimeille jälkeensä ikimuistoisia muistoja sekä paremman käsityksen luovuuden ja innovaation tärkeydestä.

CSR-ideoita

Valitaan kestävä tyyli ja suunnitellaan muotinäytös pelkästään kierrätetyistä tai kierrätyskelpoisista materiaaleista.

Voittava joukkue? Onnea teille, mutta mitä jos ette hukuttaisi itseänne kuplivaan ja lahjoihin, vaan tekisitte lahjoituksen hyväntekeväisyyteen?
Muotiteollisuudella on paljon kritisoijia, joten voisi olla fiksua tehdä lahjoitus organisaatiolle, joka tekee hyväntekeväisyyttä kolmannessa maailmassa estääkseen lasten hyväksikäyttöä ja lapsityötä.

Asiakkailta kuultua

Muodin huipulle on eloisa ja hilpeä. Korosti ryhmätyön ja toisten vahvuuksien tiedostamisen tärkeyttä.

Zara

Pyydä tarjous