Koekuvaus

Käsikirjoitukset uusiksi!

1 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
10 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Koekuvaus on erittäin joustava formaatti, jossa joukkueet pääsevät tutkailemaan yrityksen teemoja hauskassa kontekstissa. Jokainen joukkue saa DVD-soittimen ja lyhyen elokuvapätkän. Kaikkein tärkeintä tehtävässä on se, että alkuperäinen dialogi on poistettu filmiltä.

Joukkueilla on haasteena käsikirjoittaa ja harjoitella looginen dialogi annetussa yritykseen liittyvässä aihepiirissä, joka sopii elokuvan tilanteeseen. Vahvaa johtajuutta vaaditaan, että haaste valmistuu annetussa ajassa. Roolitus, viestintä ja rohkea päätöksenteko ovat kriittisiä tapahtuman onnistumisen suhteen.

Tapahtuma kulminoituu esitykseen, jossa jokainen joukkue vuorollaan esittää dialoginsa.

Hyötyä ja tuloksia

Ajoitus ja koordinointi ovat keskeisiä tekijöitä täydelliseen synkronointiin. Koekuvaus on voimaannuttava aktiviteetti, joka tutkii viestintää, arvoja ja asiakaspalvelua. Vahvaa johtajuutta ja saumatonta yhteispeliä vaaditaan, jotta haaste valmistuu annetussa ajassa. Roolitus, viestintä ja rohkea päätöksenteko ovat kriittisiä tehtävässä parhaiten onnistumisessa.

Käytimme Koekuvausta yhden johtajaseminaarimme aloitukseen. Saimme pieniä sarjakuvapätkiä ja loimme uusia tilanteita tosielämän johtamistilanteiden pohjalta. Tulokset olivat siistejä ja humoristisia ja ihmiset yllättyivät toden teolla: "Onko tuo todella minun ääneni?". Peli on mukavan intensiivinen, roolit on jaettava hyvin nopeasti - aikaa ei siis ole harkinnalle!

Estonian Energy
Jannika Lill

Request a Quote