The Human Race

Löytöretki todelliseen ihmeiden maailmaan - omaan kehoosi

45 minuuttia - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Human Race -virtuaaliaktiviteetissa tiimit löytävät mobiilisovelluksen ohjaamina tiensä läpi ihmiskehon ihmeiden.Yksi pelaajista on “Tieteilijä”, muut tiimin jäsenet ovat “Tutkijoita”. Tutkijat saavat olennaiset tiedot ja kysymykset, jotka he välittävät edelleen Tieteilijöille.

Tiimit matkaavat halki eritasoisten haastetehtävien jakaen ja löytäen uutta tietoa ihmisvartalosta. Tiimien tavoitteena on kerätä mahdollisimman paljon pisteitä annetussa täpärässä aikataulussa. Maksimoidakseen pisteensä tehtävissä tiimien pitää pikaisesti päättää, ratkaisevatko he vain heille helpot tehtävät vai ottavatko riskin ja tarttuvat maksimipisteet kerryttäviin todellisiin haasteisiin! Kun tärkeitä tietoja tarvitaan, olisiko syytä käydä kauppaa muiden tiimien kanssa? Tiimien nopeatempoista taktiikkaa maustavat lisäksi bonuspisteet ja tuplausmahdollisuus.

Hyötyä ja tuloksia

Human Race on viihdyttävä ja jokaisen mukaansa tempaiseva tilaisuus testata erilaisia toimintatapoja ja havainnollistaa tehokasta tiimityötä, muutosvalmiutta sekä ketteriä strategiavalintoja. Tiimien roolijako vaatii selkeää, ytimekästä ja johdonmukaista kommunikaatiota. Tiimien on yhdessä tehtävä valintoja: mihin haasteisiin tarttua, milloin kannattaa siirtyä seuraavalle tasolle, kuinka hanakasti tavoitella bonuspisteitä ja milloin kannattaa käydä tietojen vaihtokauppaa muiden tiimien kanssa?

Voittajatiimit toimivat yhteistä tavoitetta kohti, kehittävät ketterästi pelistrategiaansa läpi koko aktiviteetin, panostavat kommunikaatioonsa ja yhdistävät erilaiset vahvuutensa tehokkaasti. Tämä aktiviteetti lujittaa me-henkeä, auttaa kollegoita tutustumaan toisiinsa ja antaa jokaiselle huikean hauskan elämyksen, jota muistellaan vielä pitkään.

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous