Homma Hanskassa!

Energiatasot ylös rytmikkään aktiviteetin avulla

10 - 30 minuuttia
Sisällä ja ulkona
Yhteistyötä korostava
30 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Jokaisessa konferenssissa tulee hetki, jolloin osallistujien pitää löytää kadonnut keskittymiskyky ja saada jostain energiaa. Ehkä ensimmäisenä aamulla tärkeän illan jälkeen. Tai lounaan painikkeeksi, kun vatsat ovat täynnä ja ajatukset muualla.

Nopea, erikoinen ja uskomattoman tehokas Body Rap on silloin paikallaan. Tämä hassu musiikillinen piristys taatusti herättelee haastavimmankin yleisön ja saa yleisösi pirteäksi ja tarmokkaaksi – juuri silloin kun sitä kaivataan. Body Rap on humoristisen posketon rytmiharjoitus.

Energia lähtee virtaamaan, kun karismaattinen ja omaperäinen ohjaajamme lämmittelee osallistujia ääniharjoituksilla. Sen jälkeen yleisön pitää laittaa tiskihanskat käsiinsä. Kirkkaan väriset kumihanskat on kiinnitetty jokaisen tuolin alle valmiiksi. Heti kun yleisöllä on hanskat käsissään, he tömistävät, läimäyttävät vartaloitaan ja laulavat luoden värikkään ja täysin naurettavan musiikkispektaakkelin. Hanskaamalla homma yhdessä saa kaikki ulvomaan naurusta. Luvassa on varsinainen äänen ja liikkumisen juhla!

Ehdottomasti hullua-mutta-saattaa-toimia -kategoriaan kuuluva Homma Hanskassa käyttää huumoria, rytmiä ja yhteistä kokemusta energian tuomiseksi ja ryhmädynamiikan luomiseksi, ja pian yleisö on taas valmis keskittymään kokouksen sisältöön ja sanomaan.

Hyötyä ja tuloksia

Tämä hassu musiikillinen kokouksen piristysruiske taatusti herättelee haastavimmankin yleisön ja energisoi tapahtumaasi. Homma hanskassa -aktiviteetti tuo tapahtumaasi tahtia ja puhtia. Osallistujat ovat tämän jälkeen vastaanottavaisempia keskittymään tapahtuman viesteihin. Homma hanskassa käyttää huumorin, rytmin ja jaettujen kokemusten voimaa energisoimaan ja yhdistämään joukkueita, joiden unohtumattomat kokemukset ovat positiivisia.

Asiakkailta kuultua

Juuri kun konferenssimme tunnelma oli latteimmillaan, Homma Hanskassa astui peliin. Sillä oli juurikin haluttu vaikutus nostaessaan kerralla tunnelmaa ja saaden kaikki mukaan - ja suupielet ylös. Jokaikinen sai paremmin energiaa ja inspiraatiota omaksua konferenssimme iltapäivän sisällön.

Nestle

together apartEtänä - Hybridinä - Läsnä

Tämä aktiviteetti on suunniteltu toteutettavaksi läsnä, etänä, hybridinä, missä tahansa muodossa, samanaikaisesti monessa eri paikassa. Jos tiimisi jäsenet työskentelevät kotoa, eri paikkakunnilla tai eri maissa, kysy meiltä aktiviteetin etä- ja hybriditoteutuksista! Ota yhteyttä, suunnittelemme elämysaktiviteetin juuri sinun tiimisi tarpeisiin.

Pyydä tarjous