Flat Out Aviator

Tiimit rakentavat ja kisaavat lentokoneilla tiimityön tulikokeessa

2 - 3 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
16 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Yksityiskohtaisten ohjeiden ja valmiita paloja sisältävän materiaalipaketin avulla tiimit rakentavat 1:4 koossa oikean lentokoneen. Kun kone on valmis, tiimit koristelevat sen erityisesti tätä tarkoitusta varten suunnitelluilla koristeilla. Tämän jälkeen tiimit laativat suunnitelman, jonka avulla heidän on kisattava koneensa onnistuneesti läpi esteiden, ja päättävät yhdessä, mikä rooli ja mitä vastuita kullakin tiimin jäsenellä on. Kun kisahetki koittaa, tiimit tuovat koneensa riviin kiitoradalle. Aivan kuin Red Bull Air Race -kisoissa, tiimien on yhdistettävä nopeutta, tarkkuutta ja taitoa selvitäkseen esteistä ennätysajassa. Voittojoukkuetta juhlistetaan!

Hyötyä ja tuloksia

Vaaditaan tiimityötä, neuvokkuutta ja erinomaisia kommunikaatiotaitoja, jotta materiaalipaketista saadaan aikaiseksi lentokone. Konetta koottaessa on elintärkeää, että tiedossa on lopullinen tavoite. Tehtävien jakaminen alatiimeille ja tehokas kommunikaatio eri tiimien välillä ymmärtäen, miten yhden alatiimin osat sopivat toisen tiimin osiin ja projektiin kokonaisuutena johtaa hyvin rakennettuun koneeseen. Lentokisassa menestymiseen vaaditaan tehokasta strategista suunnittelua, roolien tarkkaa jakoa sekä tehokasta tiimityötä!

Asiakkailta kuultua

Osallistujat saivat nauttia mahtavasta ja ikimuistoisesta tiimitapahtumasta työpaikan ulkopuolella. Kyseessä on oikeasti upea ja ainutlaatuinen aktiviteetti, jollaista he eivät olleet kokeneet koskaan ennen. Pyrkimys luoda jotain upouutta innoitti luovuuteen ja tarjosi runsaasti hupia koko kolmeksi tunniksi. Mikään ei ole mahdotonta!

Issac Law, Retail Training Manager
IWC Schaffhausen

Pyydä tarjous