E Choir Festive

Musiikin upeaa harmoniaa virtuaalisiin pikkujoulujuhliin

30 - 45 minuuttia
Sisällä
Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

E-Choir on vaikuttava virtuaalikuoroelämys, joka on nopeasti saavuttanut maailmanlaajuisen suosion; jopa olympiatiimi on hyödyntänyt sitä motivoinnissa! Yhdistä etätiimit pikkujoulujen parhaaseen musiikkielämykseen, jossa yhdessä luotu kuorolaulu kuuluu kauniina harmoniana tarkoin suunnitellun tekniikan ansiosta. Osallistujat kokoontuvat virtuaalikokoustilaan ja lauluosuudet tuotetaan laadukkaasti mobiililaitteen – kännykän tai tabletin – kautta asiantuntevien vetäjiemme ohjauksessa. Osallistujat yhdistävät lauluunsa tanssia ja saavat nauttia musiikkielämyksestä vapaasti: mikrofonit pidetään lauluosuuksien aikana pois päältä ja osallistujat saavat itse nauhoittaa osuutensa omalla mobiililaitteellaan, omassa rauhassaan. Näin ujoimmatkin esiintyjät pääsevät kukin tyylillään kokemaan laulun vapauttavan tunteen. Elämys on ikimuistoinen, sillä osallistujien lauluosuudet yhdistetään yhdeksi hulppeaksi kuoroksi äänitteessä, jonka jokainen saa muistoksi. Äänitteestä voidaan myös tehdä vaikuttava video, johon yhdistetään yhteisen pikkujoulujuhlan kuvamateriaalia.

Hyötyä ja tuloksia

Joulujuhlat ja pikkujoulut ovat erinomaisia tilaisuuksia palkita ja kiittää tiimiäsi kuluneesta vuodesta. Tällä merkityksellisellä ja ainutlaatuisesti yhdistävällä musiikkielämyksellä vahvistat tiimiäsi ja luot ikimuistoisia, yhteisiä hetkiä, jotka kantavat pitkälle tulevaan vuoteen. E-Choir lujittaa tiimien me-henkeä, kannustaa kokeilemaan uutta ratkaisukeskeisesti ja muistuttaa jokaista, että yhteiset hauskat hetket ovat aivan yhtä tärkeitä kuin yhdessä tehdyt tulokset. Tämä etäkuoroaktiviteetti saa tiimit ylittämään itsensä ja iloitsemaan yhteisistä onnistumisista alkujännityksestä huolimatta. E-Choirin teknologiaratkaisu mahdollistaa varautuneimmankin esiintyjän osallistumisen ja näyttää upeasti, mitä kaikkea kokonainen tiimi voikaan saada aikaan jo 30-40 minuutissa! Yhteishengen kohotus huipentuu tiimisi ikiomaan kuorolaulukappaleeseen, joka muistuttaa tiimityön voimasta ja tukee resilienssiä vielä pitkään.

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous