Homma Hanskassa - Etänä

Homma hanskassa ja etäkokous svengissä!

5 - 20 minuuttia
Sisällä
Yhteistyötä korostava
0 - 100

Aktiviteetin kuvaus

Ennen H-hetkeä osallistujat on ohjeistettu varustautumaan värikkäillä tiskihanskoilla. Aktiviteettiin liitytään mukaan valitsemallasi etäkokousyhteydellä. Energia lähtee virtaamaan, kun karismaattinen ja omaperäinen etäohjaajamme lämmittelee osallistujia innostavilla ääniharjoituksilla. Alkylämmittelyn jälkeen nostetaan peppupenkistä, vedetään tiskihanskat käsiin ja aloitetaan yhteinen musisointi. Luvassa on varsinainen äänen ja liikkumisen juhla. Energiatasot nousevat ylös ja suupieletkin korviin asti, kun kaikilla on hyvä yhteinen fiilis ja vahva vire sekä valmius fokusoitua pian alkavan palaverin aiheisiin.

Hyötyä ja tuloksia

Etäkokoustaminen voi monesti tuntua haastavaltakin vaatiessaan omia kommunikaatiotapoja ja kokousprotokolliaan. Homma Hanskassa on nopea, omintakeisen aseistariisuva ja tehokas tapa rentouttaa etäkokouksen osallistujat ja hitsata heidät yhteen tunnetasolla. Se tarjoaa kokouksellesi piristysruiskeen, joka auttaa pitämään toisistaan pitkienkin etäisyyksien päässä työskentelevän porukan jäsenet ”otteessa ja iholla”, tuottavuutta unohtamatta. Homma Hanskassa hyödyntää huumorin, yhteisen rytmin ja oivaltavien elämysten voimaa. Tuloksena uutta energiaa ja yhteenkuuluvuutta - vahvoja rakennusaineksia tiimien kohdatessa tämän päivän haasteita.

Remote Team Activity

Online-tiimiaktiviteetti

Voit toteuttaa tämän aktiviteetin mainiosti myös online-versiona. Aktiviteetin avulla pidät etätyöntekijäsi motivoituneina, edistät tiimiesi vuorovaikutusta ja ylläpidät taistelutahtoa haastavimpinakin aikoin. Hyödyntäen valitsemiasi etäkokousmuotoja apunasi ovat kokeneet tapahtumanvetäjämme ohjeistuksesta loppuhuipennukseen asti. Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme, miten tämäkin aktiviteetti voidaan toteuttaa etänä, tavoitteisiisi sovittaen.

Pyydä tarjous