Henkilöstön kehittäminen

Auta tiimejä ja yksilöitä parantamaan aikaansaannoksiaan, kehitä henkilöstösi osaamista ja edistä heidän yhteistyötaitojaan

Organisaatioiden HR-hankkeissa pyritään parantamaan yksilöiden ja tiimien aikaansaannoksia koulutuksen avulla tietämyksen lisäämiseksi ja taitojen kehittämiseksi. Henkiseen pääomaan sijoittamisella on tärkeä rooli työntekijöiden sitouttamisessa. Henkilöstön kehittämisen strategiat perustuvat yrityksen päämääriin ja oppimistavoitteisiin linjassa KPI-lukujen kanssa.

Kokemukselliset liike-elämäpelit kasvattavat suosiotaan osana tehokasta henkilöstön kehittämisohjelmaa. Pelillistäminen on todistetusti toimiva tapa lisätä opitun asian omaksumista. Catalystilla ymmärrämme, kuinka tärkeää on räätälöidä ryhmäyttämisohjelmat vastaamaan organisaatiosi kehittämistuloksia. Valikoimastamme löydät bisnes- ja strategiapelejä, jotka keskittyvät nimenomaisesti tiettyihin lopputuloksiin. Tapahtumanvetäjämme on perehdytetty fasilitoimaan aktiviteettien purkukeskusteluita varmistaen, että oppimistulokset on saavutettu ja niitä voidaan soveltaa tosielämän tilanteisiin työpaikoilla. Autamme sinua myös integroimaan kokemukselliset liike-elämäpelit osaksi organisaatiosi vastuullista kehityssuunnitelmaa.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teidän henkilöstön kehittämistarpeita vastaava ohjelma.

Tutustu aiheeseen liittyvien tiimiaktiviteettien valikoimaan.
Tarvitsetko apua päätöksentekoon? Etsitkö jotakin muuta?

Ota yhteyttä

Related Articles