Teemme hyvää yhteistyössä B1G1 - järjestön kanssa

Lue, miten Catalystin kumppanuus maailmanlaajuisen Buy1GIVE1-hankkeen kanssa antaa mahdollisuuden vaikuttaa ihmisten ja yhteisöjen elämään konkreettisesti.

Catalyst Global vaikuttaa aidosti ryhmäyttämisen kautta. Me Catalystillä viemme tämän vaikutuksen pelkkiä sanoja ja mahdollisia odotuksianne huomattavasti pidemmälle. Aina, kun joku jossakin päin maailmaa osallistuu Catalyst Globalin verkostokumppanin järjestelmään ohjelmaan, Catalyst Global lahjoittaa yhteen B1G1:n tarkoin valituista korkean vaikutuksen projekteista. Ei tässä kuitenkaan vielä kaikki. Myös ne verkostokumppanit, jotka ovat B1G1-jäseniä, tekevät lahjoituksen joka kerta, kun he järjestävät antamiseen liittyvän ohjelman!

Suosittelemme vahvasti, että tutustut B1G1-hankkeeseen. Toisin kuin perinteisissä lahjoitusmalleissa, B1G1 auttaa pieniä ja keskikokoisia yrityksiä saavuttamaan suuremman sosiaalisen vaikutuksen integroimalla lahjoitusaktiviteettejea osaksi yritysten jokapäiväistä toimintaa ainutlaatuisten Lahjoitustarinoiden luomiseksi. Jokaisella liiketoimella (ja tämän myötä sinun jokapäiväisellä toiminnallasi) voi olla vaikutus jonkun elämään, aina 1 eurosentistä lähtien.

Catalystin osalta tämä täydentää "hyveiden ympyräämme": mahtavaa aktiviteettitoteutusta, positiivista vaikutus kaikkiin osanottajiin ja organisaatioihin, jotka saavat aikaan mahtavia asioita - yhdessä sinun kanssasi.

Näin olemme tehneet hyvää