catalyst finland

Mikä on Catalyst Suomi

Catalystin tiimiaktiviteetit myy ja toteuttaa Suomessa yksinoikeudella Seikkailu Oy, tapahtuma-alan legendaarinen uranuurtaja ja edelläkävijäyritys

Meistä

Espoosta käsin toimiva Seikkailu toimii maan joka kolkassa aina Suomenlahden rannoilta Lappiin asti. Seikkailu on edelläkävijä erityislaatuisten osallistavien tapahtumien sekä ryhmäyttämis- ja seikkailuaktiviteettien saralla Suomessa. Seikkailu on tehnyt myös uraauurtavaa työtä kannustamisen parissa hyödyntäen omia "Fincentive"-verkkotyökaluja ja toimittanut erittäin mukaansatempaavia ja palkitsevia kannustinohjelmia yritysasiakkailleen. Seikkailun tiimi on erikoistunut myös ainutlaatuisiin yritysten ryhmämatkaohjelmiin ympäri maailman, joista Society of Incentive & Travel Executives on myös palkinnut sen Pohjois-Euroopan ensimmäisellä Crystal Award -palkinnolla maailman parhaiden kannustmatkojen järjestämisestä.

Seikkailu erottuu edukseen kilpailijoistaa siksi, että se etsii aina uusia konsepteja ja ideoita vastatakseen asiakkaidensa tarpeisiin. Tämän vuoksi liityimme mukaan maailman johtavaan teambuilding-verkostoon, Catalyst Globaliin.

Miksi Catalyst?

Catalyst Global on alansa uranuurtaja ja edelleen edelläkävijä innovatiivisten teambuilding-aktiviteettien saralla, maailmanlaajuisesti. Tiimiaktiviteettimme ovat voittaneet lukuisia palkintoja . Niistä on tullut alan standardin niin innovaation ja toteutuksen kuin asiakasmerkityksen suhteen.

Valikoimamme

Meidät tunnetaan aivan omaa luokkaansa olevasta tiimiaktiviteettien valikoimasta sekä kyvystämme muokata tapahtumia mihin tahansa asiakastilanteeseen, tavoitteeseen, olosuhteisiin, kohderyhmiin ja yksityiskohtiin - kaikki sovitun budjetin rajoissa.

Korkealaatuinen toteutus

Yhteistyösi kanssamme on riskitöntä, koska kiinnitämme huomiota yksityiskohtiin, toteutuksen korkeaan laatuun ja kattavaan kokemukseen. Hyödyt lisäksi ainutlaatuisesta teambuilding-ammattilaisten verkostostamme, joka tekee tiivistä yhteistyötä jakaen nopeasti osaamistaan niin asiakasratkaisujen löytämiseksi kuin uusien kokonaisuuksien kehittämiseksi.

Tutustu case-esimerkkeihin ja asiakkaidemme kokemuksiin. Saat niistä konkreettisia todisteita aikaansaannoksistamme ja hyödyistä , joita tiiimiaktiviteeteilla ja kokemuksellesilla oppimisella voidaan saavuttaa. Tarjoamme yhtä laadukasta palvelua niin pitkäaikaisille globaaleille asiakkaillemme kuin pienille yrityksille ja uusille asiakkaille.

Yhteistyö kanssasi

"We do things from the heart, not by heart" ohjaa kaikkea tekemistämme. Meistä on suurenmoista olla vuorovaikutuksessa yleisösi kanssa innoittaen heitä kohti tapahtumallesi asettamasi tavoitteet ja auttamaan positiivisten muutosten aikaansaamista organisaatiossasi. Ja, kaikki tämä yhtä kaikki niin tuoksellisesti kuin hauskasti ja mukaansatempaavasti!

Tehdään yhdessä töitä ja räätälöidään juuri kohderyhmällesi sopiva ratkaisu! Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä Catalyst Finlandiin

Seikkailu Oy