Seikkailu Team

Mikä on Catalyst Teambuilding

Catalystin tiimiaktiviteetit myy ja toteuttaa Suomessa ja Ruotsissa yksinoikeudella Seikkailu Oy, tapahtuma-alan legendaarinen uranuurtaja ja edelläkävijäyritys

Meistä

Espoosta käsin toimiva Seikkailu Oy toteuttaa Catalyst-tiimiaktiviteetteja kaikkialla Suomessa, Ruotsissa ja lähestulkoon missä päin maailmaa tahansa..Yrityksemme on edelläkävijä erityislaatuisten osallistavien tapahtumien sekä ryhmäyttämis- ja seikkailuaktiviteettien saralla Suomessa. Seikkailu on tehnyt myös uraauurtavaa työtä kannustamisen parissa hyödyntäen omia Fincentive-verkkotyökaluja ja rakentanut erittäin mukaansatempaavia ja palkitsevia kannustinohjelmia yritysasiakkailleen. Tiimimme on erikoistunut myös ainutlaatuisiin B2B-ryhmämatkaohjelmiin ympäri maailman. Näistä matkoista yritys on tuonut Suomeen myös Pohjois-Euroopan ensimmäisen SITE Crystal Award -palkinnon, jonka kansainvälinen Society of Incentive & Travel Executives järjestö jakaa vuosittain maailman parhaiden kannustematkatoteutuksista.

Seikkailu etsii ja kehittää jatkuvasti uusia konsepteja ja ideoita vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin. Tämän vuoksi liityimme mukaan maailman johtavaan teambuilding-verkostoon, Catalyst Globaliin.

Miksi Catalyst?

Catalyst Global on alansa uranuurtaja ja edelleen edelläkävijä innovatiivisten teambuilding-aktiviteettien saralla, maailmanlaajuisesti. Tiimiaktiviteettimme ovat voittaneet lukuisia palkintoja . Niistä on tullut alan standardin niin innovaation ja toteutuksen kuin asiakasmerkityksen suhteen.

Valikoimamme

Meidät tunnetaan aivan omaa luokkaansa olevasta tiimiaktiviteettien valikoimasta sekä kyvystämme muokata tapahtumia mihin tahansa asiakastilanteeseen, tavoitteeseen, olosuhteisiin, kohderyhmiin ja yksityiskohtiin - kaikki sovitun budjetin rajoissa.

Korkealaatuinen toteutus

Yhteistyösi kanssamme on riskitöntä, koska kiinnitämme huomiota yksityiskohtiin, toteutuksen korkeaan laatuun ja kattavaan kokemukseen. Hyödyt lisäksi ainutlaatuisesta teambuilding-ammattilaisten verkostostamme, joka tekee tiivistä yhteistyötä jakaen nopeasti osaamistaan niin asiakasratkaisujen löytämiseksi kuin uusien kokonaisuuksien kehittämiseksi.

Tutustu case-esimerkkeihin ja asiakkaidemme kokemuksiin. Saat niistä konkreettisia todisteita aikaansaannoksistamme ja hyödyistä , joita tiiimiaktiviteeteilla ja kokemuksellesilla oppimisella voidaan saavuttaa. Tarjoamme yhtä laadukasta palvelua niin pitkäaikaisille globaaleille asiakkaillemme kuin pienille yrityksille ja uusille asiakkaille.

Yhteistyö kanssasi

"We do things from the heart, not by heart" ohjaa kaikkea tekemistämme. On suurenmoista olla vuorovaikutuksessa kohderyhmiesi kanssa innoittaen heitä kohti tapahtumallesi asettamiasi tavoitteita ja auttamaan positiivisten muutosten aikaansaamista organisaatiossasi. Ja, kaikki tämä yhtä kaikki niin tuloksellisesti kuin hauskasti ja mukaansatempaavasti!

Tehdään yhdessä töitä ja räätälöidään juuri kohderyhmällesi sopiva ratkaisu! Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä Catalyst Finlandiin

Seikkailu Oy