Tiimimme

Onnistunut tiimitapahtuma vaatii osaavia tekijöitä. Kokeneet ammattilaisemme on huolella valikoituja ja valmennettuja vaativimpienkin tapahtumiesi toteuttajiksi. He laittavat itsensä peliin täydestä sydämestään, mikä varmasti näkyy positiivisesti myös tapahtumatoteutuksesi lopputuloksissa ja vieraidesi viihtymisessä.

Timo Heinaro

Toimitusjohtaja, pääosakas

Seikkailu Oy:n priimuksena ja moottorina työskentelevä Timppa on huseerannut elämysalalla jo yli 20 vuoden ajan järjestäen lukuisia yritystapahtumia, erikoismatkoja, myyntikilpailuja ja kannusteohjelmia.

Ari Peltomäki

Tehostaja

Ari vastaa kannusteohjelmien suunnittelusta ja käytännön toteutuksista sekä digitaalisten Fincentive-työkalujemme ylläpidosta ja kehityksestä. Ennen joukkoomme liittymistä Ari on kerännyt meriittejään mainostoimisto- ja mediamaailmassa.

Vilija Heinaro

Varausekspertti

Vilija on maailman suurimman venue finding -organisaation HelmsBriscoen edustaja ja yhteistyökumppanimme majoitus- ja tapahtumapaikkavarausten koordinoinnissa maailmanlaajuisesti.

Mika Koivula

Puheenjohtaja, osakas

Seikkailun hallituksessa puhetta johtaa Mika. Päätyönään hän rakentaa eturivin kustannustalolle digitaalisia palveluita ja aiemmin hän on ollut mukana perustamassa ja menestyksellisesti johtamassa mm. PHS Interactivea ja Fogscreenia.