Tiimimme

Onnistunut tiimitapahtuma vaatii osaavia tekijöitä. Kokeneet ammattilaisemme on huolella valikoituja ja valmennettuja vaativimpienkin tapahtumiesi toteuttajiksi. He laittavat itsensä peliin täydestä sydämestään, mikä varmasti näkyy positiivisesti myös tapahtumatoteutuksesi lopputuloksissa ja vieraidesi viihtymisessä.

Mika Koivula

Puheenjohtaja, osakas

Seikkailun hallituksessa puhetta johtaa Mika. Päätyönään hän rakentaa eturivin kustannustalolle digitaalisia palveluita ja aiemmin hän on ollut mukana perustamassa ja menestyksellisesti johtamassa mm. PHS Interactivea ja Fogscreenia.

Oskar Vahervuori

Edistäjä, seremoniamestari

Okun erikoisalaa ovat luova konseptisuunnittelu, ohjelmasisältöjen rakentaminen ja stage managerina toimiminen niin suomalaiskansallisissa tunnelmissa kuin kulttuurituntemusta ja kielitaitoa vaativissa kv. showbiz –tilanteissakin.

Ari Peltomäki

Tehostaja

Ari vastaa kannusteohjelmien suunnittelusta ja käytännön toteutuksista sekä digitaalisten Fincentive-työkalujemme ylläpidosta ja kehityksestä. Ennen joukkoomme liittymistä Ari on kerännyt meriittejään mainostoimisto- ja mediamaailmassa.

Lotte-Maj Gabrielsson

Myyntipäällikkö

Lotte on tapahtumien järjestämisen supernainen ja energinen myyntitykki, jolla on on vuosien kokemus myynnistä, markkinoinnista ja tapahtumien organisoinnista usealta eri toimialalta.

Timo Heinaro

Toimitusjohtaja, pääosakas

Seikkailu Oy:n priimuksena ja moottorina työskentelevä Timppa on huseerannut elämysalalla jo yli 20 vuoden ajan järjestäen lukuisia yritystapahtumia, erikoismatkoja, myyntikilpailuja ja kannusteohjelmia.

Vilija Heinaro

Varausekspertti

Vilija on maailman suurimman venue finding -organisaation HelmsBriscoen edustaja ja yhteistyökumppanimme majoitus- ja tapahtumapaikkavarausten koordinoinnissa maailmanlaajuisesti.