Itsekehut sikseen. Lue, mitä asiakkaat ovat mieltä osaamisestamme!

Referenssit & Palautteet

Ihanaa asiakaskohtelua ja tilannetajua ja huikea tarjonta seikkailuja! Kiitos! Olen erittäin tyytyväinen!

Sanna Vanhanen(Nosturiasennus Virtanen)

Kokemuksemme tiimiaktiviteetin (La Hacienda) parissa oli aivan mahtava! Emme kukaan osanneet odottaa mitään tällaista ja tapahtuman jälkeen sain vuolaita kiitoksia tapahtuman järjestämisestä. Ihmiset toivovat lisää tällaisia kokemuksia ja tämä on kaukana tylsästä ja puuduttavasta peruskokoustamisesta! Totesimme myös porukalla, että aktiviteetin aikana tuli hyvin selväksi miten erilaiset ihmiset toimivat ja miten tiimityössä on yrityksen vahvuus. Sormet syyhyävät jo seuraavan tapahtuman järjestämiseen!!! Kiitos osaaville vetäjille ja suosittelen lämpimästi kaikki kokeilemaan - ette tule pettymään!

Pia Julin(Boehringer Ingelheim)

Kiitos suuresti viime viikon tapahtumasta! Tapahtuma oli hyvin järjestetty ja tuntui olevan todella tykätty työntekijöidemme keskuudessa. Ihmisillä oli hauskaa vaikka pikkujoulut jouduttiinkin tänä vuonna pitää etänä, joten iso kiitos teille järjestelyistä. Erityisesti kiitosta sai Santa’s Head Elf joka hostasi tapahtumaa päähuoneessa, hän sai ihmisiä hyvin mukaan ja hauskuutti kaikkia. Tehtävät olivat myös hauskoja ja edellyttivät tiimityötä, mitä tältä team buildingiltä toivoimmekin. Luonnollisesti kaikilla meni hetki että pääsi kunnolla peliin sisälle, mutta sitten kun se tapahtui niin ihmiset viihtyivät hyvin!

Uskomatonta, miten pelin avulla voi parantaa tiimityöskentelyä noin paljon!

Henna-Riikka Myrskylä( Iodata Oy)

Etsimme koko henkilöstön pikkujouluihin turvallista etäohjelmaa, ja päädyimme järjestämään Seikkailun kanssa Race Around the Worldin jouluerikoisen. Ohjelmaa varten työntekijät saivat etukäteen ohjeen ladata puhelimelleen tarvittavan appin. Seikkailu käytiin pienemmissä tiimeissä, ja lopuksi keräännyttiin yhteen kuulemaan voittajajoukkue. Tämä oli loistavasti toteutettu ja kiitoksia tuli jälkikäteen hauskasta ohjelmasta. PS. Catalystin sivuilta löytyy Event Finder -työkalu, jonka avulla on helppo etsiä ohjelmaa erilaisilla kriteereillä mm. etätiimiaktiviteetit.

Marika Liimatainen(SAS Institute Oy)

Erinomaista asiakaspalvelua, mahtavia ideoita ja loistava toteutus! Suosittelen lämpimästi!

Monica Hagman(Hartwall Capital)