Tietoa Catalyst Globalista

Catalyst-tiimiaktiviteetit kaikkialla maailmassa

Catalyst Global on tiimitapahtumien uranuurtaja maailmassa, edelleen alansa edelläkävijä ja suunnan näyttäjä lähes 200 laadukkaalla, vaativien asiakkaidensa jatkuvasti testaamilla tiimiaktiviteeteillaan. Vuonna 2019 Catalystin aktiviteetteja toteutettiin yli 300 000 osallistujalle eri puolilla maailmaa. Mistä moinen menestys?

Tutkimuksemme osoittavat miten tärkeää tämän päivän organisaatioille kaikkialla maailmassa on tärkeää motivoida ja sitouttaa henkilökuntaansa. Työkyky, läsnäolo ja stressinhallinta ovat avainasemassa henkilöstön hyvinvoinnissa. Menestyäkseen heidän on kehityttävä tiimitaidoissaan kuten kommunikoinnissa, yhteistyössä ja resurssien hallinnassa sekä luovassa ideoinnissa ja ongelmanratkaisussa.

Innovatiivinen tuotekehitys

Catalystin innovatiivinen aktiviteettivalikoima on jatkuvan ideoinnin, tuotekehityksen ja tinkimättömien asiakastoteutusten tulos. Aktiviteettimme pohjautuvat ajankohtaisille motivaatiopsykologian teemoille ja kiinnittävät huomiota konkreettisesti hyväksi havaituille tekniikoille relevantin ja pysyvän muutoksen edistämiseksi organisaatiossasi. Tutkimme jatkuvasti, kuinka voimme hyödyntää käyttäjäystävällisiä teknologioita tiimiaktiviteettien toteutuksissa. Oli sitten kyse jo vuosikymmeniä hyväksi todetuista aktiviteeteistamme tai jatkuvasti kehittyvästä, kasvavasta ja uudistuvasta valikoimastamme, kaiken toimintamme olemassaolon oikeutus testataan vaativien asiakkaidemme toimesta, joka päivä, kaikkialla maailmassa.

Mittava kokemus, jatkuva testaus ja mukauttaminen

Catalystin kehitystiimit hyötyvät suunnattomasti maailmanlaajuisesta asiantuntijaverkostostamme. Tiimiaktiviteettimme ovat dynaamisia. Jaamme jatkuvasti parhaita toimintatapoja ja asiakaspalautteita keskenämme sekä rohkaisemme kumppaneitamme jatkuvasti löytämään uusia tapoja toteuttaa tiimitapahtumia sovittaen ne paikallisiin olosuhteisiin ja kulttuurisiin vaatimuksiin.

Ostaessasi Catalyst-tiimiaktiviteetin missä päin maailmaa tahansa voit olla varma, että saat alkuperäisen, pitkälle kehitetyn, moneen kertaan testatun ja paljon fiksuja yksityiskohtia sisältävän toteutuksen. Vastaavaa et saa halvoista jäljitelmistä.

Johdonmukaisesti laadukasta toteutusta

Toimintamme ytimenä on, että pidämme johdonmukaisesti yllä Catalyst-aktiviteettien korkeaa laatua sekä miten ammattimaisesti ne myymme ja toteutamme täyttääksemme jokaisen asiakkaamme ainutlaatuisimmatkin tarpeet ja tavoitteet, ilman kompromisseja. Catalyst Global toteuttaa jatkuvasti perehdytys- ja koulutustapahtumia verkostoon kuuluville. Kaikki Catalyst-aktiviteetit on dokumentoitu ja jokaisen lisenssinhaltijan käytettävissä on ensiluokkaiset manuaalit, miten kukin aktiviteetti toteutetaan. Tämä takaa sen, että aktiviteettiemme toteutuslaatu on vähintään yhtä hyvä kaikkialla maailmassa – toki paikallisiin olosuhteisiin sopeutettuina, kulttuurilliset eroavuudet huomioon ottaen. Catalyst-kumppanit jakavat jatkuvasti osaamistaan ja parhaita käytäntöjä sisäisessä foorumissamme, joka on käytettävissämme kellon ympäri. Tapaamme toisiamme säännöllisesti myös alueellisissa ja globaaleissa kokoontumisissamme.

Maailmanlaajuinen toteutus

Catalyst-verkosto on maailman laajin ja kattavin tiimitapahtumiin erikoistunut organisaatio. Teambuilding-asiantuntijamme yli 90 maassa hallitsevat omien alueidensa ominaispiirteet ja kulttuurilliset nyanssit. Tehokkaan yhteistyöverkoston ansiosta kukin kumppani pystyy toimimaan myös eri puolilla maailmaa. Pystymme myös säästämään sinulle merkittäviä summia maailmanlaajuisen konttoriverkostomme, välinevarastojen ja henkilöstön ansiosta missä tahansa päin maapalloa.

Tarvitset sitten tapahtumaratkaisuja missä päin Suomea tai maailmaa tahansa, meiltä löydät valmiit aktiviteetit mitä erilaisimpiin tarpeisiisi!

Ota yhteyttä