Ryysyistä Rikkauksiin

Toteuta logo kierrätystavaroista

1 - 3 tuntia
Sisällä ja ulkona
Yhteistyötä korostava
20 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Ryysyistä Rikkauksiin on todella nautittava yhteiskuntavastuutehtävä, joka rohkaisee tekemään hyvää yhteisölle ja samaan aikaan kierrättää ei-toivottuja tavaroita. Konferenssia ennen autamme organisoimaan vaatekeräyksen osallistujilta, myös muut laadukkaat tuotteet sovitusti. Konferenssissa joukkueet osallistuvat dynaamiseen verkostoitumistapahtumaan ja viestintähaasteeseen, jossa luodaan uusi, jättimäinen versio yrityksen logosta (tai jostakin tietystä kuvasta) käyttämällä kaikkia lahjoitettuja tavaroita. Ainutlaatuinen matriisi opastaa joukkueita niiden toimiessa yhdessä sijoittaen lahjoitettavat tuotteet ennakolta määritellyille paikoille. Ryysyistä Rikkauksiin voidaan joko koostaa yhdeksi tauko-ohjelmaksi, tai jakaa pienempiin energiaa-antaviin jaksoihin luonnollisten konferenssitaukojen väliin. Lopuksi saadaan hienot valokuvat, kun jokainen juhlii yhteistä luovuuttaan. Me hoidamme järjestelyt, kun tavarat lahjoitetaan valittuihin hyväntekeväisyyskohteisiin.

Hyötyä ja tuloksia

Ryysyistä rikkauksiin luo ainutlaatuisen, tyydyttävän ja antoisan kokemuksen koko tiimille. Ryysyistä rikkauksiin rohkaisee osallistujia pohtimaan enemmän tarpeettomien tavaroiden kierrättämistä, jotka muutoin heitettäisiin pois. Tässä tapahtumassa, joka saa koko tiimin liikkeelle, tiimit sekä lahjoittavat että luovat todistaen, että tiimityöllä voi todella vaikuttaa sekä itseen että ympärillä olevaan maailmaan.

CSR-ideoita

Ryysyistä rikkauksiin on kehitetty yritysten yhteiskuntavastuuta edistäviä tarpeita varten. Lisää CSR-aktiviteetteja löydät allaolevasta linkistä:

Katso yhteiskuntavastuulliset aktiviteetit täältä

Asiakkailta kuultua

Ryysyistä rikkauksiin on äärimmäisen nautinnollinen aktiviteetti, joka kannusti osanottajia verkostoitumaan samalla, kun heillä oli hyvä tunne yhteisestä antamisesta. Voittaja-ainesta!

World Event Organisation

Pyydä tarjous