Kerro kerro kuvasto

Kuva ei ratkaise, vaan ihmiset kuvassa!

1 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
6 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Kerro, kerro, kuvasto! -aktiviteetissa tiimit pääsevät heittäytymään täysillä luomistyöhön, rekonstruoidessaan annettuja, mitä erilaisimpia kuvia kotistudioillaan. Tuotantoresurssit saattavat löytyä vaatekomerosta, keittiön hyllyiltä tai autotallin perukoilta. Lopputulemana on joka tapauksessa - paitsi kosolti jaettua hilpeyttä - Picture Perfect.

Osallistujat jaetaan tiimeihin. Kukin tiimi saa saman tehtävän, eli tuottaa säväyttävät omakohtaiset uusversiot annetuista kuvista aikarajojen puitteissa. Pisteitä annetaan jokaiselle tuotetulle otokselle, riippumatta siitä, kuinka täydellisiä ne teknisesti ovat.

Pisteitä kerrytetään paitsi luovuudesta, myös huumorintäyteisistä yksityiskohdista. Lopuksi osallistujat saavat äänestää suosikkiotostaan ja voittajatiimi kutsutaan framille. Teemaan istuvat palkinnot tilauksesta.

Hyötyä ja tuloksia

Kerro, kerro, kuvastin! on yhteenhitsaava kokemus, joka rohkaisee osallistujia paitsi toimimaan tiiminä, auttamaan muita ideoin ja ratkaisuin. Jokaisen on heittäydyttävä luovaksi ja käytettävä ulottuvillaan olevia resursseja mahdollisimman tehokkaasti. Toimivat yhteydet ja tietoturvaosaston hyväksymä kokoussovellus…eikun luovuus lentoon!

together apartEtänä - Hybridinä - Läsnä

Tämä aktiviteetti on suunniteltu toteutettavaksi läsnä, etänä, hybridinä, missä tahansa muodossa, samanaikaisesti monessa eri paikassa. Jos tiimisi jäsenet työskentelevät kotoa, eri paikkakunnilla tai eri maissa, kysy meiltä aktiviteetin etä- ja hybriditoteutuksista! Ota yhteyttä, suunnittelemme elämysaktiviteetin juuri sinun tiimisi tarpeisiin.

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous