Etsi ja löydä!

Go Team Adventure Quest

1 - 8 tuntia
Ulkona
Kilpailuhenkinen
10 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Discovery-haaste vie osallistujat jännittävälle ja haasteelliselle matkalle, jossa satelliittiteknologia ja historiallinen ja salaperäinen seikkailu yhdistyvät upeissa kohteissa. Tehtävä on suunniteltu toteutettavaksi suuremmissa kaupungeissa. Joukkueet kulkevat rasteilta toiselle GPS-laitteen ja onnenpyörän opastamina, kunnes päätepiste on paljastunut. Siellä verrataan pisteitä ja seikkailuja. Tässä inspiroivassa tehtävässä jokainen organisaation jäsen työskentelee yhdessä muiden kanssa poikkeuksellisella tavalla, muistot tästä upeasta yhteisestä kokemuksesta jäävät pitkäksi aikaa.

Hyötyä ja tuloksia

Etsi ja löydä on tiimityön, kilpailuhengen ja hauskuuden yhdistävä tapahtuma. Etsi ja löydä saa sisäisen Indiana Jonesin esiin jokaisesta organisaatiosi henkilöstä. Se saa heidät toimimaan epätavallisilla tavoilla toisten kanssa ja jättää pysyvän muistijäljen upeasta yhdessä koetusta kokemuksesta. 

Kokouksen tai tuotteen ydinviesti on helppo integroida haastetehtäviin, jolloin joukkueen jäsenet oppivat samalla kun kokevat hauskoja hetkiä yhdessä.

Asiakkailta kuultua

Etsi ja löydä oli ainutlaatuinen tapa saada ihmiset työskentelemään yhdessä tiimeinä samalla, kun he saivat selville konferenssikohteeseemme liittyviä historiallisia ja kulttuurisia seikkoja.

GSK

Pyydä tarjous